2016-aisiais kino kūrėjai nepagailėjo malonių staigmenų; nuo „Žvaigždžių karų“ priešistorę pasakojančios juostos „Šelmis-1“, iki Auksinių gaublių apdovanojimus susišlavusių „Kalifornijos svajų“. Panašu, kad šie metai bus ne ką prastesni, todėl siūlome susipažinti su laukiamiausios 2017-ųjų kino naujienomis.

Puikios naujienos „zilitonų“ ir „tamagočių“ kartos vaikams: 2017-ųjų pavasarį į kino teatrus sugrįš „Turboreindžeriai“. Šį kartą supergalių turinčius mokinius įkūnys Dacre Montgomery, Naomi Scott, Ronald “RJ” Cyler II, Becky G, Ludi Lin ir kiti. Kritikai kyla į kovą ir garsiai skelbia, kad garsus juostos vardas – lengvas būdas pasipelnyti iš žiūrovų nostalgijos, tačiau net jei jie ir teisūs, laukiame galimybės tuo įsitikinti savo akimis.

Tuos, kurie skubėjo pirkti bilietus į „Šelmis-1“, pradžiuginsime dar labiau: šių metų pabaigoje didžiuosiuose ekranuose turėtų pasirodyti aštuntasis „Žvaigdžių karų“ epizodas. Juostoje regėsite Luke Skywalker bei jo mokinės Rey nuotykius kovoje prieš Pirmąjį ordiną, kurio tikslas – galaktikoje vyraujanti tironija. Tiesa, šįkart režisierius J. J. Abrams nebeprisidėjo prie kūrybinio proceso – jį pakeitė Rian Johnson žinomas dėl tokių juostų kaip 2012-ųjų „Laiko Kilpa“ (angl. „Looper“) ir „Plyta“ (angl. „Brick“), kurioje vaidino ir jaunas Joseph Gordon-Levitt.

Vienas žymiausių režisierių pasaulyje Christopher Nolan prie sidabrinių ekranų šiemet jus kvies ne dėl fantastinių epų, o dėl istorinės dramos „Dunkirk“. Filmas  mums pasakos apie antrąjį pasaulinį karą ir tragišką sąjungininkų dislokuotų prie Dunkirk miestelio likimą. Į istoriją įsijausti padės tokie kino industrijos vilkai kaip Tom Hardy, Cylian Murphy ir Kenneth Branagh. Tai pirmasis tikrais faktais paremtas ir realiame pasaulyje vykstantis režisieriaus filmas, tad laukti tikrai yra ko.

Nesudominė nei vienas iš šių filmų? Žiūrėkite Kino DNR reportažą apie top 10 filmų, kurių verta laukti 2017-aisiais.

Taip pat skaitykite: TOP 50 geriausių XXI-ojo amžiaus siaubo filmų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: