Kino filmo "Lion" kadras

Drama „Liūtas“ kino apdovanojimų sezono metu susilaukia daug dėmesio. Holivudo žvaigždė Dev Patel šių metų Britų akademijos kino ir televizijos apdovanojimuose (BAFTA) jau spėjo atsiimti geriausio antrojo plano aktoriaus apdovanojimą. Tai ne pirmas aktoriaus apdovanojimas ar nominacija, tačiau tikroji filmo žvaigždė – penkerių metų Sunny – patirtimi kino industrijoje pasigirti negali.

Sunny Pawar, kuris atlieka pagrindinį jaunojo Saroo vaidmenį, savo gyvenime niekada ankščiau nebuvo matęs filmo kino teatre. „Liūtas“ pasaulinės premjeros metu Niujorke, Sunny Pawar, jam už nugaros sėdint buvusiam JAV prezidentui Bill Clinton, didžiajame kino teatro ekrane išvydo savo pirmąjį filmą ir save.

Pagal tikrą istoriją sukurtas sukrečiantis, unikalus ir neįtikėtinas pasakojimas apie indų berniuką, kuris ieškojo savo namų, jaunajai kino žvaigždei paliko didžiulį įspūdį. Sunny buvo pasirinktas iš dviejų tūkstančių vaikų, kurie dalyvavo atrankoje į naująjį režisieriaus Garth Davis filmą, nors ir visiškai neturėjo patirties. Tai tik įrodo, jog penkiametis yra gimęs tapti aktoriumi.
thumbnail_002

Kino filmo “Lion” kadras

Sėkminga atranka į vaidmenį, jaunajam aktoriui taip pat padovanojo pirmąją kelionę į užsienį, t. y. Australiją, kurioje vyko dalis filmavimo, vėliau į JAV, kur spėjo aplankyti visų vaikų svajonę – Disneilendą.

thumbnail_003

Kino filmo “Lion” kadras

Sunny Pawar, kalbėdamas apie pažintį su „Oskaro“ laureate Nicole Kidman, prasitarė, jog Holivudo žvaigždę mokė Hindi kalbos ir net spėjo kartu sužaisti kriketą.

thumbnail_004

Kino filmo “Lion” kadras

Tikrą gyvenimo istoriją pasakojanti drama „Liūtas“ yra nominuota šešiems „Oskarams“. „Oskarai“ bus išdalyti iškilmingoje ceremonijoje vasario 26-ąją Holivude, o Lietuvos kino teatruose filmas pasirodys nuo kovo 3 d.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: