instagram.com archyvo nuotr.

Neįprasta kanadietės Džesikos Gould verslo užmačia – pėdų nuotraukų siuntimas vyrams – atneša moteriai tūkstančius.

Moteris atskleidė, kad dalindamasi savo keistomis pėdų nuotraukomis su 10,000 Instagram sekėjų, uždirba net 62,000€ per metus. Savo naujame versle kanadietė fotografuoja pėdas ir kojų pirštus įvairiose pozose.

Džesika Gould turi virš 10,000 sekėjų Instagram, bei lengvai užsidirba tūkstančius eurų per mėnesį linksmindama socialinių tinklų vartotojus pėdų fetišu.

Pastebėjusi merginų pėdų fetišo modeliavimo pasiūlymą, jau netrukus 32-jų metų moteris pradėjo kelti nuotraukas pasivadinusi ponia Scarlett Vixen. Ir, įkėlus pirmąsias nuotraukas moterį užplūdo tuzinai žinučių iš vyrų žinomų kaip „pėdų berniukai“.

Ontario rezidencijoje gyvenanti moteris pasakojo „Cosmopolitan“ iš pradžių buvusi šokiruota kai kurių išties keistų prašymų, tačiau dabar ji iš to užsidirba. „Niekada gyvenime neįsivaizdavau, kad kažkas gali susidomėti mano pėdomis“, – kalbėjo moteris. „Pradėjau suvokti, kad daugelis yra pasiryžę sumokėti už garbę jas pamatyti. Būtent po to, ilgai netrukus, išmokau naudotis savo išvaizda norint privilioti potencialius klientus“.

2

Per dieną ji įkelia kelias nuotraukas tiesiai iš savo namų. Ji taip pat atskleidė, jog kai kurie vyrai yra susidomėję konkrečia jos pėdų dalimi, pavyzdžiui, kulnai ar patys padai. Džesika taip pat pridėjo: „niekados nesitikėjau savęs atrasti fetišų pasaulyje“.

3

4

Taip pat skaitykite: Fetišų įvairovė – nuo pagrobimo iki BDSM patirties (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: