William Moseley / Kino filmo „Mergina su principais. Kerė Pilbė“ kadras

William Moseley, suvaidinęs vyresnįjį sūnų labai sėkmingose „Narnijos kronikose“, suaugo ir grįžta į kino ekranus romantiškoje komedijoje „Mergina su principais. Kerė Pilbė“.

Kartu su aktore Bel Powley, atliekančia pagrindinį Kerės vaidmenį, W. Moseley vaidina Kerės kaimyną vardu Cy, kuris idealiai atitinka jos protinius sugebėjimus. Kerė yra nepaprastai gabi devyniolikametė baigusi Harvardo universiteto studijas ketveriais metais ankščiau nei jos bendraamžiai. Gyvenimas Niujorke slegia Kerės moralinį kompasą, todėl ji savarankiškai kreipiasi į psichiatrą, daktarą Petrovą (vaid. Nathan Lane). Jie kartu sudaro sąrašą naujų dalykų, kuriuos merginai teks išmėginti savo gyvenime iki Naujųjų metų.

Iš pradžių Kerė priešinasi, tačiau į galutinį tikslą orientuota mergina netrukus pradeda vykdyti visas užduotis su didžiuliu entuziazmu. Tuo labiau ji turi pakankamai laisvo laiko, nes jos tėtis (vaid. Gabriel Byrne) negali aplankyti savo dukros artėjančių švenčių metu.

William_Moseley_ir_Bel_Powley

Kino filmo „Mergina su principais. Kerė Pilbė“ kadras

Keliaudama per sąrašą ir vykdydama kiekvieną punktą, Kerė pradeda ieškoti naujų draugų. Vienas iš jų tampa jos kaimynas, taip pat genijus Cy (vaid. W. Moseley). Vis labiau pažindama naujus draugus, Kerė supranta, jog kiekvienas asmuo yra labai sudėtingas sutvėrimas, vertas jos laiko ir dėmesio, be to žmonių, kaip ir knygų, negalima vertinti pagal jų „viršelį“.

William_Moseley_ir_Bel_Powley_2

Kino filmo „Mergina su principais. Kerė Pilbė“ kadras

Režisierės Susan Johnson filmas, sulaukęs daugybės teigiamų įvertinimų ir jau parodytas prestižiniame Toronto filmų festivalyje, sukurtas pagal amerikiečių rašytojos Caren Lissner to paties pavadinimo bestselerį, 2003 metais tapusį kone Biblija daugybei jaunų merginų visame pasaulyje.

Mergina su principais. Kerė Pilbė“ kinuose nuo balandžio 7 d.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: