Youtube vaizdo įrašo kadras

Kam dar jei ne japonams kiltų tokia neįprasta, tačiau kartu ir šauni idėja?

Niekur negirdėta, spa procedūrų įkvėpta, linksmųjų kalnelių idėja, kuri pasotintų atsipalaiduoti mėgstančius adrenalino fanatikus, gali iš tikrųjų tapti realybe dėl šio masiškai išplitusio vaizdo klipo.

Bepu miestelio turizmo vadovas šį realistišką vaizdo klipą sukūrė bandydamas pagerinti garsiųjų „Onsen“ karštųjų versmių turistų lankomumą.

Klipo vieta – šiuo metu dar neegzistuojantis atrakcionų parkas, kuriame lankytojai vaikšto apsijuosę vien tik baltais rankšluosčiais.

Pusnuogiai lankytojai linksminasi karuselėse, kurios primena kubilus, o tada pramogauja vagonėliuose primenančiuose sūkurines vonias.

2

Adrenalino mėgėjai išmėgina sukūrinės vonios imitacijos karuselę.

Vienoje iš vaizdo klipo scenų matoma porelė, kurią, besimėgaujančią ledais, nuo galvos iki kojų aptaško virš galvų pralekiantis atrakcionas, posūkiuose karštųjų versmių vandens perteklių laistantis ant lankytojų.

6

Filmukas buvo nufilmuotas Bepu miestelyje jau esančiame atrakcionų parke, kurs, į tai ką matome klipe, buvo paverstas naudojant dvylika tonų karštųjų versmių vandens, kuris išgaunamas lokaliai.

3

Virš galvų pralėkęs atrakcionas palieka porelę kiaurai šlapią.

Miestelio meras pažadėjo įgyvendinti šį projektą

Bepu miestelio meras Yasuhiro Nagano, kuris taip pat matomas vaizdo klipe, pažadėjo, jog klipui surinkus milijoną peržiūrų tinklalapyje Youtube, padės šiam projektui tapti realybe. Ir savo pažadą jis turės išpildyti, nes jau dabar klipas yra peržiūrėtas beveik dvigubai daugiau kartų, nei meras tikėjosi.5

Po to, kai klipas peržengė milijono peržiūrų ribą, mero atstovai spaudai išleido pareiškimą apie tai, kad jis žada laikytis savo duoto žodžio.

Y. Nagano savo pranešime pareiškė, kad jau paprašė ne vieno specialisto pagalbos sudarant šio projekto planus ir pridūrė: „Profesionalų komanda jau pradėjo savo darbus bandant įgyvendinti šį projektą, mes tikimės visuomenės palaikymo.“

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: