youtube vaizdo įrašo kadras

Buvusi universiteto dėstytoja, perėjusi prie akrobatinių šokių instruktorės pareigų, šokiruoja pasaulį.

Kat Bailey, prižadėjo atlikti sudėtingą akrobatinį triuką gimdymo dieną. Pažado ji nesulaužė ir vėlyvą Liepos 31 dieną, internete paskelbė vaizdo įrašą su įrodymu.

Daktarų pažadais, vaikas turėjo gimti rugpjūčio pradžioje. Daktarai neklydo ir vaikelis veržėsi į pasaulį jau pirmąją Rugpjūčio dieną. Kat net nemanė nesilaikyti pažado ir triuką atliko vos vandenims nubėgus.

Facebook paskyroje paskelbusi savo vaizdo įrašą, ji tokio susidomėjimo susilaukti tikrai nesitikėjo. Dabar vaizdo įrašas turi apie 405 tūkstančius peržiūrų ir yra viena iš interneto sensacijų.

Triuką skirtą draugui, ji atliko be didesnių sunkumų. Griebė stulpą abejomis rankomis ir iškėlė save nuo žemės. Vaizdas iš tiesų įspūdingas, bet šiek tiek baisokas.

Prieš pradedant triuką, Kat tarė: „Manau reikia šiek tiek prasimankštinti, vien tam, kad įrodyčiau, kad vis dar galiu.

Kat išsilaikiusi keletą sekundžių ore, grakščiai nusileido ir tarė: „Ta- dam! Vaikelis dabar gali gimti.“

Kat buvo kritikuojama dėl šio sporto ir praeityje, nes tai gali pakenkti jos negimusiam vaikui. Kat kaip atkirtį, socialinių medijų gerbėjams atrašė: „Tai nėra labai gera idėja – imtis pavojingo sporto, kai tampi nėščia, bet visumoje, manau, kad tokie hobiai skatina mankštą kai laukiesi.“

Ji taip pat skambiai nugriaudė įvairiuose straipsniuose, kai ji sumanė dalyvauti varžybose, būdama septynis mėnesius nėščia!

Vasarį vykusiame interviu ji sakė: „šokti prie stulpo, yra tas pats kaip kilnoti svorius. Šiek tiek pasiilgau savo pilvo raumenų, na, bet bent krūtinė dabar didesnė. Mano tikslas – gimdymo dieną, sugebėti padaryti „žmogaus vėliavos“ triuką, išskėstomis kojomis.

Taip pat skaitykite: Vasaros įkvėpimas: pirmoji gyvenime nuotrauka su maudymosi kostiumėliu

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: