Youtube vaizdo įrašo kadras

Pastorius Johnas Piperis, tinklalapio „desiringGod.com“ įkūrėjas bei daugiau nei 50-ties knygų autorius, virtualaus pamokslo metu teigė, kad plastinės operacijos yra nuodėmė, nes „Dievas nedaro klaidų“.

“Dievas suformavo mus mamos gimdoje bei suteikė mums išskirtinių bruožų, tad daugelis iš mūsų ko gero nesiruošia keisti tokių savo kūno dalių kaip nosies, klubų, plaukų, keisti savo ūgio ar sudėjimo. Visi šie bruožai atsiranda Dievo suteikiamos genetikos pagalba, todėl tereikia tuo pasikliauti, tiesa?“, paklausė pastorius. „Dievas nedaro klaidų, tad mums visiems derėtų nesigėdyti savo kūno, kad ir koks jis bebūtų. Tai būtų priimtiniausia gyva auka Dievui“.

Tačiau, Betliejaus koledžo bei seminarijos kancleris teigia, jog moterys, kurios depiliuojasi intymias kūno vietas, nėra mažiau nuodėmingesnės už moteris, kurioms atliekamos plastinės operacijos.

“Dauguma moterų nesupranta kaip Dievui buvo sudėtinga sukurti žmogų. Jis sukūrė mus tokius, kokie esame, ne be reikalo. Kaip ir minėjau, kai kurie žmonės yra plaukuoti, kai kurie ne, Žemėje yra milijonai skirtingos išvaizdos žmonių. Bet intymių vietų depiliaciją, būtų galima palyginti su nosies siaurinimo ar krūtų didinimo operacijomis. Tam nebuvo lemta nutikti.“

Pastorius taip pat teigia: „Jei Dievas būtų jautęs jog tai yra teisinga, jis būtų sukūręs moteris be plaukuotų lytinių organų. Tačiau, akivaizdu, kad esmė slypi ne tame. Mums reiktų liautis bandyti keisti dalykus, kurių visiškai nereikia keisti. Mane stebina ir tai, jog tai yra vienas iš atvejų, dėl kurio religija nesutinka su evoliucijos teorija. Dievo darbas yra tiesiog Dievo darbas.

Taip pat skaitykite: Patys blogiausi visų laikų popiežiai

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: