Pastaruoju metu animacinių filmų fronte karaliauja gyvūnai, kuriems yra priskiriami žmogaus bruožai, ir ši sėkmės formulė tikrai veikia. Kino studijos „DreamWorks Animation“ naujausia animacinė komedija „Ponas kūdikis“ (orig. „The Boss Baby“) mėgina sulaužyti nusistovėjusią taisyklę.

Daugiausia juoko garantuoja puikus režisieriaus Tom McGrath darbas, kuris savo sėkmę pasiekė būtent dirbdamas su gyvūnais perpildyta „Madagaskaro“ trilogija, tačiau dabar įrodo, jog kino sales galima prajuokinti ir su žmonių personažais. Filmas „Ponas kūdikis“ pasižymi pasiutusiu tempu, vieną juokelį keičia kitas, kurių gausu Michael McCullers parašytame scenarijuje. Tai neturėtų stebinti, nes McCullers išgarsėjo parašęs „Ostino Pauerso“ scenarijų.
thumbnail_02

Lietuviškai dubliuotas „Ponas kūdikis“ pasakoja apie septynmetį vienturtį berniuką Timą Templetoną (įgarsina aktorius Artūras Dirmantas), kuriam tenka susitaikyti su tuo, jog jis nebėra vienintelis vaikas šeimoje, ir išmokti dalintis tėvų dėmesiu su naujagimiu broliuku – ponu kūdikiu (akt. Dmitrijus Denisiukas). Kadangi kūdikis į savo naujuosius namus atvyksta su taksi ir dėvėdamas kostiumą, akivaizdu, jog naujasis brolis nėra eilinis kūdikis.

thumbnail_03

Dirbdamas KūdiKorpe (Kūdikių korporacijoje), mažylis siekia įveikti didžiausią meilės ir dėmesio kūdikiams konkurentą – šuniukų bendrovę ŠuniuKo. Kūdikio naujieji tėvai, kuriuos lietuvių kalba įgarsina aktoriai Jonas Braškys ir Lina Budzeikaitė, yra persidirbę šios bendrovės rinkodaros vadovai.

thumbnail_04

Filmas paremtas rašytojos Marla Frazee knyga, tačiau filme daug dėmesio skirta naujoms detalėms, ypač linksmam ir protingam Timo vedliui-žadintuvui.

Animacinė komedija įrodo, jog meilė – tai neišsenkantis išteklius. Nesutariančių brolių nuotykiai garantuotai užkrečia juoku, o netikėtas siužeto posūkis, kuris suveda jų likimus, priverčia juos tapti svarbios misijos sąjungininkais.

Animacinė lietuviškai dubliuota komedija „Ponas kūdikis“ kinuose nuo balandžio 14 d.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: