Steve Dobbs / twitter.com/jeffgritchen nuotr.

Mylintis senelis iš Kalifornijos Steve Dobbs sukūrė atrakcionų parką vaikams savo kieme. Sukurti parką jį pastūmėjo anūkai, kuriems jis norėjo sukurti pramogą, kuri būtų viena iš priežasčių jį dažniau aplankyti. „Prieš Disneyland’ą varžytis sunku,“ juokėsi Styvas.

Steve dobbs, turi 30 metų patirties aviacijos inžinerijos srityje.  Dažniausiai jis dirbo prie lėktuvų Boeing.  Parko įkūrimo istorija prasidėjo tada, kai jo žmona nusprendė atsikratyti „Madame Alexander“ lėlių, kurios jai tuomet pasirodė bevertės. Pasitelkęs vaizduotę, lėles jis iškabino tunelyje, kurį pagamino naudojant kalėdines dėliones. Jis norėjo sukurti „Karibų piratų“ teminį atrakcioną. Jis netgi panaudojo stalo teniso kamuoliukų svaidyklę kaip patranką, kuri suteiktų šiek tiek dramatiškumo. Po šio eksperimento jis pastebėjo, kad jo kūrinėlis turi jaukumo jausmą ir primena pramogų parką. Vėliau jis pastatė traukinio bėgius, kuriais važinėja elektriniai vagonai vaikams. Pamatęs savo anūkus džiūgaujančius, jis nusprendė parkelį plėsti.

„Mano vaikams viešint pas jį, jis tiesiog galvojo, kaip būtų galima juos pralinksminti.“ „Aš nemanau, kad jis kada nors manė, kad pastatys teminį parką, bet pamačius vaikų džiaugsmą ir jų susidomėjimą, jis sustoti tiesiog nebegalėjo,“ sakė Linder.

Dobbsland – taip vadinasi Steve Dobbs sukurtas teminis parkas. Jam besiplečiant, jis paprašė savo studentų pagalbos iš Kalifornijos valstijos politechninio universiteto. Kartu jie pastatė kalnelius iš PVC plastikinių vamzdžių. Kalneliai pasiekia net iki 19km/h greitį, kuris yra tikrai įspūdingas, turint omenyje iš ko viskas pagaminta. Dabar kalneliai oficialiai užregistruoti ir Steve Dobbs sukurtu parku, gali pasidžiaugti visi.

„Mano mama ypač nuolanki,“ sakė Linder. „Kartais ji pažiūri į kiemą ir papurto galvą, bet ji tiesiog nori, kad jos vyras būtų laimingas ir džiaugtųsi savo senaties atostogomis. Tai jo pašaukimas, kurį jis tiesiog dievina.“ „Mane tai itin įkvepia, atsižvelgiant į tai, kad per gyvenimą tiek daug pasiekęs žmogus, vis dar randa laimės kurdamas, ir džiugindamas kitus. Parką jis pastatė ne dėl savęs. Turėtumėte pamatyti jo veido išraišką, kai jis pamato kitus žmones džiūgaujant. Matyti jį laimingą, man reiškia labai daug.“

2

3

4

5

6

twitter.com/jeffgritchen nuotr.

Taip pat skaitykite: 60 metų vyras įgyvendino savo gyvenimo svajonę ir tapo modeliu

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: