Organizatorių archyvo nuotr.

Jau kitą antradienį „Žalgirio“ arenoje Kaune išskirtinį koncertą surengs viena didžiausių britų muzikos žvaigždžių Stingas. Gerbėjai turėtų suskubti, nes panašu kad koncertas bus anšlaginis – liko vos 500 bilietų.

Paskutinius bilietus į Stingo koncertą Kaune dar galima spėti įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internetu – www.bilietai.lt

Praėjusią savaitę Stingas svečiavosi Suomijoje. Helsinkyje vykusiame koncerte daugiau nei 10 tūkst. žiūrovų klausėsi pačių naujausių ir jau klasika tapusių legendinės grupės „The Police“ lyderio ir populiaraus solo atlikėjo dainų. Nepaisant įtempto gastrolių grafiko, Stingas rado laiko pasižiūrėti naujausią savo miuziklo „The Last Ship“ pastatymą. Po koncerto atlikėjas nuvyko į Turku miestą, kur pirmą kartą matė suomių kalba pastatytą savo muzikos spektaklį.

Stingas neslėpė, kad jį nustebino suomių kalbos ritmas, kuris taip puikiai tiko prie muzikos. Daugybę „Grammy“ apdovanojimų laimėjęs Stingas negalėjo sulaikyti džiaugsmo ir laimės ašarų. 65-erių metų muzikantas sakė, kad režisieriaus Mikko Kouki pastatytas ir Mikko Koivusalo išverstas miuziklas jį pakerėjo.

„Aš esu labai emocingas. Tik ką pažiūrėjau suomių pastatytą miuziklą „The Last Ship“. Verkiau pradžioje, verkiau viduryje ir verkiau pabaigoje. Tai labai netikėta, nes aš žinau istoriją, žinau, kas ir kada nutiks, tačiau kažkas šiame pastatyme mane taip sujaudino, kad dabar man reikia reabilitacijos“, – po spektaklio sakė Stingas.

Stingas kalba apie suomių kalba pastatytą miuziklą „The Last Ship“

„The Last Ship“ yra pirmasis Stingo sukurtas miuziklas, kurio oficiali premjera įvyko Čikagoje 2014 m. Stingo vaikystės įkvėptas miuziklas buvo pristatytas dviems „Tony“ apdovanojimams. Nuo šių metų rugsėjo 15 d. Turku miesto teatre rodomas miuziklas yra pirmą kartą demonstruojamas ne Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Vienas labiausiai nustebinusių dalykų yra tai, kad suomių kalba taip lengvai įsiliejo į muziką. Man pasirodė, kad tai labai ritminga kalba, kurios lengva klausytis. Nors nesuprantu suomiškai, aš jaučiau emociją, kurią savo kalba perdavė aktoriai. Tai buvo fantastiška“, – sakė muzikantas.

Pasaulinėse gastrolėse Stingas pristato savo dvyliktąjį studijinį albumą „57th & 9th“ – pirmą naujų dainų atlikėjo solo darbą per daugiau nei dešimtmetį. Britų superžvaigždė, kurios tikrasis vardas Gordonas Sumneris, atvyks su savo grupe, kurioje groja gerai žinomi muzikantai: gitaristas Dominicas Milleris, būgnininkas Joshas Freese‘as ir gitaristas Rufusas Milleris.
Koncertą „Žalgirio“ arenoje Kaune pradės Stingo sūnus Joe Sumneris. Išskirtinių svečių teisėmis koncerte taip pat gros kvartetas iš Teksaso – „The Last Bandoleros“ – gitaristo ir prodiuserio Jerry Fuenteso ir Manhattano muzikos piligrimo, dainų autoriaus ir prodiuserio Dereko Jameso grupė.

Stingo turo „57th & 9th“ koncertą Kaune pristato Didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, šiemet surengsiantis amerikiečių grupės „Future Islands“, žymaus gitaristo Chris Rea, legendinės britų grupės „Queen“ ir Adam Lambert, taip pat populiaraus mūsų scenos atstovo „Daddy Was A Milkman“ ir kitų ryškiausių muzikos žvaigždžių koncertus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: