Performanso akimirka

Tai neabejotinai vienas labiausiai šokiruojančių performansų skirtų kovai už gyvūnų teises. Menininkė Jacqueline Traide buvo kankinama prieš šimtus įbaugintų pirkėjų. Kūrėja siekė didinti informatyvumą apie bandymus su gyvūnais ir skatino visus užkirsti tam kelią. Performanso metu auna mergina buvo suvaržyta, prievarta valgydinama ir jai buvo leidžiamos kosmetnės injekcijos.

Dvidešimt keturių metų mergina praleido 10 valandų parduotuvės lange. Per šias valandas, merginai buvo dirginamos akys, taip pat nuskusta galva. Viskas vyko ,,Lush‘s Regent Street“ parduotuvėje, kuri yra viena iš labiausiai lankomų Anglijoje.

Jacqueline atrodė tikrai išsigandusi, kai ji buvo pritvirtinta prie suoliuko ir jos burna buvo praverta su dviem metaliniais kabliais. Tuo metu baltai apsirengęs vyras prievarta ją maitino, o ji tuo metu duso ir springo.

Gyvunu teises

Menininkei taip pat buvo suleistą daugybė adatų, jos veido lūpos buvo nuolat drėkinamos, o veidas padengtas gausybe losjonų ir kremų.

Gyvunu teises 2

Praeiviams buvo sunku stebėti merginos kankinimus. Siaubingas spektaklis, kuris buvo skirtas atkreipti dėmesį į žiaurumą su gyvūnais, atliekant kosmetinius ir laboratorinius tyrimus, buvo pastebėtas.

Gyvunu teises kosmetikos bandymai

Gyvūnų teisių apsaugos organizacija „Humane Society International“ ir ,,Lush Cosmetics“ susivienijo, norėdamos pradėti didžiausią pasaulinę kompaniją, kuri užbaigtų kosmetikos bandymus su gyvūnais.

Gyvunu teises 3

Taip pat skaitykite: Statistika negailestinga gyvūnams: bulių skerdynėse pirmas žuvęs matadoras per 30 metų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: