Organizatorių archyvo nuotr.

Vasara dar nesibaigė ir tikrai neleis taip lengvai savęs pamiršti, nes paskutinę rugpjūčio dieną repo atlikėjas West One pristato naujausią vaizdo klipą. Dainos „Norai“ video buvo sukurtas Čikagoje, taip įamžinant nuostabias vasaros akimirkas, praleistas Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Automobiliai be stogo, merginos, paplūdimio smagumėliai ir visi kiti lengvai nepasiekiami dalykai – štai tokį linksmą ir šviesų pasaulį regime West One kūrinio „Norai“ vaizdo klipe. Mičigano ežero pakrantės grožis, dangų raižantys Čikagos dangoraižiai, vasaros sporto pramogos, pasivaikščiojimai mieste, aikštės ir dinamiškas judėjimas automobiliu – visa tai perteikia nepakartojamas emocijas.

„Čia vasara ir mano norai, su norais aš judu į priekį, ne atgal…“, – priedainio žodžius skanduoja kūrinio autorius.

Vaizdo klipe jaunosios kartos muzikos prodiuseris ir atlikėjas Andrius Pletniovas dalijasi savo planais ir norais, svajonėmis ir jau išsipildžiusia realybe, skambant moderniai aranžuotai repo stiliaus muzikai.

Atlikėjas neslepia, kad nebuvo paprasta tiesiog nukeliauti į kitą pasaulio pusę, surinkti profesionalų komandą ir nufilmuoti vaizdą. Įgyvendinti užsibrėžtą tikslą padėjo didelis užsispyrimas, kurio dėka net ir nerealūs norai tampa realybe.

Šį kartą Andrius ne tik kūrė muziką ir žodžius, bet ir pats prodiusavo vaizdo klipą. Sudėtingas ir ilgas darbo procesas virto rezultatu, kuris nustebino filmavimo komandos narius ir turėtų patikti gerbėjams.

„To nebūtų atsitikę, jei ne nuostabūs mūsų tautiečiai, kuriuos sutikau Čikagoje ir kuriems esu labai dėkingas už jų indėlį dirbant kartu prie vaizdo klipo“, – visai komandai dėkoja Andrius.

West One naujasis vaizdo klipas „Norai“ – geros nuotaikos, gero oro bei šiltų emocijų užkratas skirtas palydėti paskutinėms vasaros akimirkoms ir pasitikti rudenį.

Taip pat skaitykite: TOP 10 geriausių Lietuvos repo grupių ir atlikėjų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: