© Khadija Elkharbibi nuotr.

Millie Taylor-Morrison rodo pasauliui, jog amžius tėra tik skaičius ir kad visi turi galimybę dar kartą rasti meilę. Ši, žavinga 86 metų moteris, už Haroldo Morrisono ištekėjo, Spalio 16 d., Zion Hill Baptistų bažnyčioje Niuarke, Naujajame Džersyje.

Prabėgus daug metų po jos pirmojo vyro mirties 1992m., kai jam buvo 41m., Millie susitiko su Haroldu, vyru, kurį ji pažinojo dar jaunystėje. „Ji vėl rado meilę, po 25 metų ir mūsų šeima negalėtų būti laimingesnė,“ rašo viena iš Millie anūkių, Khadija Elkharbibi. Ji taip pat paviešino aukščiau esančią nuotrauką savo „Facebook“ puslapyje, tam, kad pasidalintų laime spinduliuojančia senele, vilkinčią savo pačios sukurtą suknelę. Jos busimo vyro veidas, pasakė viską ką reikia, vos tik stilingoji Millie bažnyčioje pradėjo eiti jo link.

Millie visuomet buvo stiliaus ikona, sakė Elkharbibi portalui „Buzzfeed“. „1940-50m. ji buvo modelis „Belle Mead“ modelių agentūroje. Ji dirbo modeliu iki to laiko, kai susilaukė ketvirtojo vaiko.“ Millie yra viena iš nedaugelio įkvepiančių moterų ir dabar ji grįžta, šią labai ypatingą dieną, pažymėta meilę, draugais ir šeima. Purpurinėms šviesoms išryškinant suknelę, Haroldas su Millie šoko kartu tarsi ir vėl būtų 1950m. Elkharbibi prakalbo už senelę: „Ji negali žodžiais apsakyti kaip jaučiasi, bet viskas yra puiku ir ji jaučiasi palaiminta. Ji sako jog tai gali būti paskutinė jos šventė ir aš džiaugiuosi, kad jai ji tapo tokia įsimintina. “

millietaylormorrison1-1-copy millietaylormorrison2-1 millietaylormorrison2

millietaylormorrison3

millietaylormorrison4
millietaylormorrison5

© Khadija Elkharbibi nuotr.

Taip pat skaitykite: Carmen Dell’Orefice – moteris gyva legenda, dirbanti modeliu beveik 70 metų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: