Kino sagos “Žvaigždžių karai” kadras

Fantastinės kino sagos “Žvaigždžių karai” gerbėjai pirmadienį užplūdo kino teatrų tinklalapius, pardavinėjančius išankstinius bilietus į naująją šio tarpgalaktinio epo dalį, o naujausias to filmo vaizdo anonsas sulaukė milžiniško populiarumo.

Daugybei uolių gerbėjų JAV ir Britanijoje mėginant nusipirkti bilietus į filmo “Galia nubunda” (The Force Awakens) premjerą strigo daugelis tinklalapių, Jungtinėse Valstijose šis filmas bus pradėtas rodyti gruodžio 18 dieną.

“Kai kurie kino teatrai buvo užtvindyti užklausų”, – nurodė didžiausias Britanijos kino teatrų tinklas “Odeon. – Tinklalapis šiandien patyrė didelį antplūdį.”

“Mėginame kiek įmanoma greičiau pašalinti problemas. Prašome pakentėti kartu su mumis, kol mes iššauksime galią”, – pridūrė “Odeon”.

JAV tinklalapiai “Fandango” ir MovieTickets.com taip pat patyrė sutrikimų, gerbėjams skubant įsigyti bilietų.

Britanijos kino teatrų bendrovė “Vue Cinemas” paskelbė, kad džedajų gerbėjai per pirmąsias 1,5 val. kai buvo pradėta prekyba bilietais, nupirko jų 10 000.

“Žvaigždžių karai. 7 epizodas” (Star Wars: Episode VII) yra vienas labiausiai laukiamų šių metų filmų. Jis bus pirmoji per dešimtmetį nauja šios kino sagos dalis.

Naujausias anonsas, kuris buvo paskelbtas pirmadienio vakarą per bendrovei “Disney” priklausančią televiziją ESPN, greitai sulaukė žiūrovų atsiliepimų “Twitter” ir kituose socialiniuose tinkluose.

Beveik pustrečios minutės trukmės anonse rodoma, kaip juodai apsirengęs piktadarys Kailas Renas žvelgia į sudaužytą Darto Veiderio kaukę ir pažada: “Niekas neatsistos mūsų kelyje. Aš užbaigsiu, ką tu pradėjai.”

Taip pat rodomos įspūdingos mūšių scenos dykumų planetoje.

Įrašo pabaigoje pasigirsta moteriškas balsas – veikiausiai princesės Lėjos, kurią vaidina Carrie Fisher (Keri Fišer) ir kuri pirmąkart buvo parodyta šiame anonse – sakantis: “Galia kviečia tave. Tiesiog įsileisk ją.”

Naujajame filme bus kai kurių naujų veidų, bet taip pat aktorių, vaidinusių originalioje trilogijoje, tarp jų C.Fisher, Harrisonas Fordas (Harisonas Fordas), vaidinantis Haną Solą ir Markas Hamillas (Markas Hamilas), suvaidinęs Liuką Skaivokerį.

Taip pat sugrįš daugelio pamėgti droidai C-3PO ir R2-D2 bei gauruotasis Čiubaka, Hano Solo kosminio laivo antrasis pilotas.

Bendrovė “Walt Disney Company” įsigijo teises į režisieriaus George’o Lucaso (Džordžo Lukaso) “Žvaigždžių karų” sagą, kai prieš trejus metus nusipirko jo kino studiją “Lucasfilm Ltd.”

“Disney” surengė didžiulę reklamos kampaniją prieš šio filmo premjerą, bendradarbiaudama su žaislų gamintojais, kad pakurstytų susidomėjimą. Analitikai prognozuoja, kad su “Žvaigždžių karais” susijusių prekių šiais metais bus parduota už maždaug 5 mlrd. JAV dolerių.

Didžiausi šios sagos gerbėjai taip pat galėjo įsigyti bilietus į pirmųjų šešių dalių peržiūros maratoną.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: