© Terrence Drysdale nuotr.

Modelis Victoria Yore ir jos vaikinas fotografas Terrence Drysdale keliauja po visą pasaulį siekdami užfiksuoti stulbinančias nuotraukas. Jauna pora stengiasi aplankyti išskirtines, retai lankomas, ar užmirštas vietas, nes būtent tokie pasaulio vaizdai leidžia sukurti magišką reginį.

Šiuo metu pora pristato savo projektą “Follow Me Away”, kuriame atsispindi vaizdai, iš jų pirmos kelionės kartu. Pora tikina, kad atrodo, jog jų sukurtos fotografijos pristato pasakas, ar įvairius filmus, tačiau kiekviena jų įamžinta fotografija yra autentiška ir sukurta pačių.

Victoria Yore tikina, kad iš anksto fotografijoms nėra ypatingai ruošiamasi. Sukurti savo įvaizdžiui mergina pasirenka suknelę, tačiau plaukai ir makiažas yra visiškai natūralūs, todėl specialaus pasiruošimo tam nereikia. Tad svarbiausia yra nukeliauti į nuostabią vietą, kurioje bus sukurta įspūdinga fotografija be ypatingo pasiruošimo.

Pora teigia, kad įkvėpimas, aistra ir neapsakomo grožio aplinka leidžia jiems kurti tokias nuostabias fotografijas. Taip pat pora tikina, kad smagiausia aplankyti pasaulio kampelius, kurių nesi lankęs anksčiau. Neseniai jie susiruošė aplankyti Europą. Terrence Drysdale pabrėžia, kad į Europą keliavo be tikslaus plano. Vienintelis dalykas, kurį jie turėjo buvo fotoaparas, tačiau vaikinas teigia, kad viską sukūrė pati aplinka, kuri įkvėpė juos tolimesniam darbui.

Victoria Yore ir Terrence Drysdale tikina, kad jie yra be galo laimingi savo veikla ir pabrėžia, kad savo projektą vykdo devynis mėnesius ir džiaugiasi tuo, ką pasiekė. Šiuo metu pora yra Austrijos Alpėse ir ketina aplankyti Italiją, Prancūziją, Škotiją, Kanadą, taip pat galvoja į savo darbotvarkę įtraukti Aliaską, kurioje ketina užfiksuoti nepakartojamus vaizdus.

11

12

13

14

16

18

19

20

24

28

29

30

32

33

34

36

38

40

45

© Terrence Drysdale nuotr.

Taip pat skaitykite: Kas nutinka, kai fotografo draugė lydi jį kelionėje aplink pasaulį

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: