"Sostų karai" HBO nuotr.

HBO bando apsaugoti „Sostų karų“ finalinį sezoną nuo įvairių spoilerių pasitelkiant netikrus scenarijus, tačiau kaip vieną iš nedaugelio atskleistų tiesų turime milžinišką mūšio sceną kuri nustelbs net ir „Benkartų mūšį ar jo filmavimą trukusį 25 dienas. Balandžio mėnesį paskelbtame Instagram socialinio tinklo įraše, režisieriaus padėjėjas leido sau prasitarti apie epinę karo sceną, kurią prireikė filmuoti net 55 naktis.

Praėjusią savaitę Entertainment Weekly atskleidė, jog filmavimas persikėlė į studiją ir truko dar keletą savaičių, na, o kovos sceną bus galima laikyti ilgiausiu veiksmo epizodu televizijos ir filmų istorijoje. Ir tai yra tik viena epinio aštunto sezono dalis.

Programos kūrėjai David Benioff ir D.B. Weiss iš pradžių norėjo išleisti visų ilgai lauktą finalinį sezoną kino teatruose kaip trijų filmų dalį, tačiau laikui bėgant persigalvojo.

Žiaurusis mūšis vadovaujamas to pačio „Benkartų mūšio“ režisieriaus Miguel Sapochnik, eteryje užims net visą epizodui skirtą laiką, panašiai kaip ir ketvirtame sezone vykęs Castle Black mūšis.

Pasak EW, kitų metų sezonas prasidės su į Vinterfelą atvyksiančia Deineris Targarian ir jos kariuomenę.

Na, o, Benkartų mūšis atrodys kaip vieni juokai, – teigia Peter Dinklage.

Taip pat skaitykite: „Sostų karai” – kaip iš tiesų, šiame seriale, turėtų atrodyti veikėjai [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: