Timothy Dhalleine nuotr.

Ieškote galimybės pailsėti nuo kasdienybės? Jei bandote atsitraukti nuo kasdienio gyvenimo šurmulio, EcoCamp Patagonia– idiliška vieta, kurioje galima visiškai atsijungti nuo technologijų ir vėl užmegzti ryšį su gamta. Čilėje esančiame Torres del Paine nacionaliniame parke įsikūręs atokus rojaus kampelis gali didžiuotis visiškai tvariais geodeziniais kupoliniais nameliais ir bendruomeniniu baru, jogos užsiėmimų nameliu ir bendruomenės susitikimų vieta.

EcoCamp Patagonia“ būstai papildo natūralų kraštovaizdį, yra padengti žalia danga ir turi trikampius langus. Priklausomai nuo jūsų poreikių, yra keturi skirtingi namelių tipai: du didžiausieji – „Suite Dome“ ir „Suite Dome Loft“, kuriuose gali tilpti žmonių grupės, draugai ir šeimos. Abiejuose jaukiuose nameliuose yra mažai teršalų išskirianti malkomis kūrenama krosnis ir propano dujų šildytuvas vonios kambaryje, tačiau „Suite Dome Loft“ būste yra laiptai, vedantys į aukščiau esantį miegamąjį. Šiuose dviejuose nameliuose taip pat yra atvira terasa ir uždara veranda, kad galėtumėte mėgautis grynu oru, kai ilsėsitės po dienos, pilnos aktyvios veiklos.

3

4

Jesus Letelier nuotr.

5

Timothy Dhalleine nuotr.

6

Timothy Dhalleine nuotr.

Nors „EcoCamp“ nameliai suprojektuoti prabangiai, čia siūloma tiek daug ekskursijų, kad norėsite visą savo laiką praleisti lauke. Laukinės gamtos safaris, įvairūs nuotykiai pėsčiųjų žygių metu, muselinė žvejyba ir žygis į ledyną – tai tik keletas užsiėmimų, kuriuose galite dalyvauti, kol esate ten. Jei labai norite keliauti, užsisakykite kelionę iš kelionių organizatorių „Cascada Expediciones“.

7

8

9

10

Timothy Dhalleine nuotr.

12

Timothy Dhalleine nuotr.

EcoCamp Patagonia“ – visiškai tvarus geodezinių kupolinių namelių kaimelis, esantis Torres del Paine nacionaliniame parke, Čilėje.

13

14

Be gyvenamųjų būstų čia taip pat yra ir bendruomeninių namelių, kuriuose vyksta jogos užsiėmimai.

15

Net jei „EcoCamp“ atrodo prabangiai, čia siūloma tiek daug nuostabių nuotykių lauke, kad norėsite visą savo laiką praleisti gryname ore.

16

Timothy Dhalleine nuotr.

Taip pat skaitykite: Ekologiškas kupolo formos namas šiaurinėje Norvegijoje [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: