instagram.com/sorelleamore/ archyvo nuotr.

Kiekvienas svajojame apie keliones, aplankant gražiausius ir egzotiškiausius pasaulio kampelius, apsistojant prabangiausiose vilose, rūmuose ar pilyse bei patiriant išskirtines pramogas… O jei dar už tai sumokėtų 40,000 JAV dolerių? Skamba neįtikėtinai? Šis svajonių darbas tapo realybe australei iš Balinos Sorelle Amore (28), kuri tapo laimingoji ThirdHome ,,Best Job On The Planet‘‘ projekto atrankoje.

Iš 17,000 dalyvių paraiškų, atrinktajai nugalėtojai Sorelle Amore buvo sumokėta už tai, kad ji įamžintų savo 3 mėnesių kelionę apsistojant 12 ekstravagantiškuose namuose, skirtingose šalyse – Škotijoje, Maroke, Bahamų salose, Kosta Rikoje ir Kinijoje.

Metų pradžioje Amore rašė svajojanti aplankyti 12 vietovių skirtingose šalyse, už kurias jai būtų sumokama, tad mergina buvo apstulbusi, kai jos brolis internete rado konkurso skelbimą ,,Best Job On The Planet‘‘.

,,Tai puikiai atitiko mano svajonę, bei mano gyvenimo būdą. Dalindamasi buvusių kelionių įrašais ir nuotraukomis aš buvau tikra, nuoširdi, nors ir kiek berniukiškos išvaizdos, bet svarbiausia siekianti, kad kiekvienas pasidalintas vaizdas būtų ypatingas. Tai pastebėjo ir konkurso organizatoriai – labiausiai jiems patiko mano tikrumas,‘‘ – pasakoja Amore.  

Liepos mėnesį, pradėjus kelionę apsistojant pilyje Škotijoje, vėliau jos laikinais namais tapo rūmai, prabangios vilos ir plaukiojantys namai su baseinais, begaliniais kraštais, bei kitais nuostabiais vaizdais iš Marakešo į Džordžtauną. Mergina įvardino tris mėgstamiausias vietoves visos svaiginančios kelionės metu – tai buvo šilti Bahamų salų vandenys, kur ji plaukė su vėžliais ir rykliais, buvimas 12 miegamųjų, penkių aukštų dvare su aštuoniais Kosta Rikos atogrąžų miško darbuotojais ir šiltas svetingumas, kurį ji patyrė Kinijoje, apsistojus netoli Didžiosios sienos.

“Aš vis dar netikiu, kad tai tikra. Netrukus sėsiu ir perskaitysiu savo dienoraštį, nes kiek daug visko įvyko per tokį trumpą laiką. Aš ką tik išbandžiau tai, ko kai kurie žmonės niekada nepatirs per visą savo gyvenimą, o tai juk padariau per tris mėnesius. Tai buvo labai intensyvi kelionė, o kartu ir vienas didžiausių nuotykių mano gyvenime‘‘, – dalinosi prisiminimais Amore.

Nors, kad ir kaip tokia trijų mėnesių kelionė tobulai atrodytų, moteris atvirauja, kad tai – tikras iššūkis. Siekiant įamžinti tobulas nuotraukas, paruošti fotoaparatą užima daug laiko, o dar ilgai trunkantis kelionių laikas, bei ilgos valandos praleistos oro uostuose nemenkai vargina. Visgi, mergina pasakojo, kad stengėsi atsipalaiduot ir kruopščiai ruoštis, mat ji žinojo, kad turės savaitę po savaitės turės dalintis didžiuliu kiekiu informacijos. Nors ji turėjo galimybę į šią nepamirštamą kelionę pasikviesti dar vieną žmogų, Amore nusprendė septynias savaites iš dvylikos keliauti viena, kaip ji darė ir ankstesnėse savo kelionėse. ,,Šioje trijų mėnesių kelionėje buvo trys dienos, kai aš pasijausdavau liūdna, tačiau tas jausmas greitai išgaruodavo būnant apsuptyje vietinių žmonių.‘‘ – teigė ji.

Prieš keletą metų Sorelle Amore persikraustė gyventi iš Australijos į Islandiją, kurioje užpildė paraišką dalyvauti realybės šou ,,The Bachelorette‘‘. Čia ji atrado aistrą fotografavimui. Viešindama nuostabias Islandijos gamtos peizažus ir subtilias savo apnuoginto kūno nuotraukas sniege, ji socialiniame tinklapyje ,,Instagram‘‘ sulaukė ne tik sparčiai augančio sekėjų skaičiaus, bet ir klausimų apie Islandiją, kaip turistinės kelionės vietą.

Siekdama atsakyti į plūstančius klausimus, ji pradėjo kurti trumpus turizmo vaizdo įrašus socialiniame tinklapyje ,,YouTube”. Šioje platformoje jos vaizdo įrašus prenumeravo 100 000 abonentų, kurie, be abejonės, suteikė pranašumą atrankoje “Best Job on the Planet”.

A post shared by S O R E L L E A M O R E (@sorelleamore) on

Dabar, Amore planuoja toliau daryti tai, ką ji daro geriausiai – už atlyginimą keliauti ir dalintis patarimais su tais, kurie nori sekti jos pėdomis. Mergina atvirauja – ,,aš ir toliau planuoju daryti tai, ką darau ir mokyti žmones būti keliautojais, nes atradau, kad tai tikrai puikus būdas gyventi. Kodėl nenorėtum turėti tokio darbo? “.

Taip pat skaitykite: Kelionių magija: fotografė fiksuoja merginas, dėvinčias spalvingas sukneles ypatinguose kraštovaizdžiuose [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: