Mergina labai džiaugėsi svarbiu pasimatymu.

Nuspręsti, ką apsivilkti einant į pirmąjį pasimatymą – sunku. Kai kurie žmonės praleidžia daug laiko ieškodami drabužių savo spintose ir sulaukdami nuomonių iš savo draugų.

Tačiau vienai moteriai nereikėjo rūpintis dėl to, kad surastų tobulą aprangą, kadangi ji nusprendė į „Tinder“ pasimatymą eiti visiškai nuoga.

Drąsioji Joy sutiko susitikti su vaikinu pirmą kartą „vilkėdama“ tik nupieštus drabužius.

Neįtikėtina „apranga“ – amerikiečių menininkės Jen Seidel, dar žinomos kaip kūno dailininkė Jen (angl. Jen the Body Painter), meno kūrinys.

Baltimorėje gyvenanti trijų vaikų mama ir jos dukra Kennedy praleido 2 valandas išdažant modelio Joy kūną nuo galvos iki kojų pirštų ir manome, kad tai atrodo neįtikėtinai.

2

Modelis Joy su kūno dailininke Jen ir jos dukterimi Kennedy

Jos nupiešė ant Joy kūno porą mėlynų, suplėšytų džinsų ir gėlėtą palaidinę svarbiam pasimatymui vietiniame prekybos centre.

3

Kūriniui pabaigti prireikė 2 valandų

Prieš išeinant Joy pasakė: „Tai ne pirmas mano „Tinder“ pasimatymas, tačiau pirmas išdažytas „Tinder“ pasimatymas. Vaikinas, kurį pasirinkau, yra komikas ir jis labai labai labai linksmas, todėl nekantrauju su juo susitikti ir pamatyti jo reakciją. Nežinau, ar jis išvis pastebės, nes tai – nuostabu, ir tikiuosi, kad šiandien aš pažinsiu jį šiek tiek ir įdomiai pasikalbėsime, jei jo neišblaškys susidariusi situacija. Laukiu to ir jaučiuosi apsirengusi, todėl pasitikiu savimi.“

4

Kūrinys atrodo neįtikėtinai tikroviškas

Kai jie pirmą kartą susitiko, Joy vilkėjo ilgą paltą, kurį jis padėjo merginai nusivilkti, kai jie užsisakė kavas ir atsisėdo.

Tada vaikinas pasakė merginai, kad jam patinka jos apranga ir jis minutėlę buvo pagalvojęs, kad Joy – nuoga, bet ji tik nusijuokė ir tęsė pokalbį.

6

Vaikinas keletą kartų pagyrė Joy aprangą

Kai išgėrė kavas, pora nutarė pasivaikščioti po prekybos centrą, bet paslaptis beveik atsiskleidė, kai grupelė merginų pastebėjo dažus, operatorių ir paprašė nusifotografuoti asmenukėms.

Galų gale tik tada vaikinas paklausė, ar jos kūnas išdažytas, bet Joy vis tiek neišsidavė.

Jis pasakė: „Nežinau, aš ne moteris.“

5

Ar išdrįstumėte taip atrodant kur nors išeiti?

Viskas paaiškėjo, kai pasimatymo pabaigoje jie ėjo į automobilių stovėjimo aikštelę ir lauke lijo – kad išvengtų nepatogaus tiesos atskleidimo, Joy buvo priversta pripažinti, jog ji nevilki drabužių ir jos kūnas išdažytas dažais.

Vaizdo įrašas:

Taip pat skaitykite: Moterų kūnai iš niekada nematytos perspektyvos [FOTO] (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: