© Real Doll nuotr.

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Pasak Dr. Iano Pearsono, po mažiau nei 35 metų, vis daugiau žmonių užsiims seksu su robotais, nei tarpusavyje. Ar yra įmanoma, kad žmogus įsimylėtų mašiną? Pasak šio pranešimo žmonės realius partnerius iškeis į robotus per ateinančius 35 metus.

Pranešimas, pavadinimu „Sekso ateitis“, teigia, jog „robofilija“ taps vis populiaresnė, technologijoms ir toliau žengiant į priekį.

Pranešimas, parašytas Dr. Iano Pearsono, teigia:

Dauguma žmonių vis dar skeptiškai žiūrės į seksą su robotais, tačiau laikui bėgant jie prie jų pripras, kol DI (dirbtinis intelektas), mechaninis elgesys ir jausmai tobulės, o robotas ir žmogus susidraugaus ir juos jungs stiprūs emociniai ryšiai.“

Pranešimas nurodo 2050m,. kaip metus kuomet žmogaus/roboto seksas nugalės prieš žmogaus/žmogaus seksą. Taip pat teigiama, kad 15 metų bėgyje dauguma žmonių užsiims „kokia nors virtualaus sekso forma ir tai bus taip pat normalu, kaip šiandien naršyti pornografiniuose puslapiuose.“

Pasak Dr. Pearson naujosios sekso technologijos suteiks galimybę seksu užsiimti tiems, kurie tokios galimybės, kitomis aplinkybėmis, neturėtų.

reall-doll

VR (virtuali realybė) leis žmonėms, turintiems mažiau galimybių, užsiimti seksu: žmonėms, kurie yra per seni ar realybėje turintys ribotas galimybes.“ rašo jis.

Seksas virtualioje erdvėje taps normalus per 15 metų.

Keletas kompanijų jau eksperimentuoja, kurdami intelektualius, pažengusius robotus – sekso lėles.

Mattas McMullenas „RealDoll“ kompanijos direktorius, dabar yra užsiėmęs naujo žaisliuko (pavadinimu „Harmony“) kūryba. Žaislas gebės mirksėti, praverti burną ir net kalbėti su žmonėmis.

male-reall-doll

Svarbiausias tikslas dabar yra sukurti lėlę, kuri elgtųsi taip, lyg ji mėgautųsi seksu.

Mes galime sukurti kompaniją, kuri dirbtų su DI integravimų į realistiškai atrodančius sekso žaislus, taip pat yra potenciali tikimybė VR pritaikymui,“ sakė McMullenas.

Tu tarpu kita robotikos ekspertė pradėjo kampaniją prieš sekso robotų plėtrą Jungtinėje Karalystėje.

Dr. Katheleen Richardson, vyriausia tyrėja „De Montfort“ universitete Lesteryje, pavadino sekso robotus „nerimą keliančia“ mada, kurią reikia sustabdyti.

wicked-realdoll

Sekso robotai kelia susidomėjimą visai robotikos industrijai, ir modelių išvaizda, bei vaidinamos rolės iš tiesų kelia nerimą.“ sako ji.

Mes manome, kad tokie robotai trukdys santykiams tarp vyrų ir moterų, vyrų ir vyrų, moterų ir moterų.“

Taip pat skaitykite: Sekso lėlės pasižyminčios dirbtiniu intelektu gali tapti realybe (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: