Michaël Massart nuotr.

Liūdnai pagarsėjusį Darthą Vaderį apibrėžia jo piktybiški veiksmai, visoje galaktikoje skleidę didžiulį blogį. Vis dėlto gėris nugalėjo blogį su sukilėliais galų gale sunaikinant Imperiją ir Vaderio vertinamą „Mirties žvaigždę“. Fotografas Michaël Massart sugalvojo savo istoriją, kas nutiko piktadarybių genijui, ir ji visiškai kitokia nei matėme anksčiau. Fotografo pasakojime Vaderis ir jo Imperijos karių (angl. Stormtroopers) komanda ketina pasikeisti, nebūtinai todėl, kad to nori, bet todėl, kad neturi pasirinkimo – Imperija sugriauta dėl didelių „Mirties žvaigždės“ statybų kaštų ir blogų finansinių investicijų. Todėl jie turi gauti darbą kaip ir visi kiti.

Fotografas serijoje „Imperija priešinasi krizei“ sukūrė „Žvaigždžių karų“ gerbėjų meną, pagrįstą realybe. Vaderiui ir Imperijos kariams pavesta tokie paprasti darbai kaip priežiūros ir siuntinių pristatymo darbai – viskas tik dėl noro sutaupyti pinigų, kad sukurtų kitą „galutinį ginklą“ bei kartą ir visiems laikams nugalėtų sukilėlius.

32

Sprendžiant iš daugybės fotografo Michaël Massart scenarijų atrodo, kad Vaderis nėra toks talentingas atliekant šias užduotis, koks būna valdant geležiniu kumščiu. Visoje „Imperija priešinasi krizei“ serijoje nematome pasikartojančių Vaderio kadrų tame pačiame darbe, vietoje to jis keliauja nuo darbo prie darbo. Ar jis atleidžiamas? Ar jis laisvai samdomas darbuotojas, atliekantis paprastus darbus? Fotografas palieka istoriją užbaigti mums patiems.

33

Ar kada nors pagalvojote, ką darytų Darthas Vaderis ir Imperijos kariai, jei juos užkluptų sunkūs finansiniai laikai?

34

Šioje kintamoje realybėje Imperija sugriauta po blogų finansinių investicijų ir buvo sunaikinta „Mirties žvaigždė“.

35

36

37

38

 Kad sudurtų galą su galu, komanda atlieka paprastus darbus, tokius kaip siuntinių pristatymo ir pastatų priežiūros darbai.

39

40

41

42

44

Sprendžiant iš daugybės darbų, kuriuos jie turėjo, Vaderiui geriau sekasi valdyti geležiniu kumščiu nei bendrauti su savo gerbėjais.

44

Taip pat skaitykite: Kaip realiame gyvenime atrodytų „Žvaigždžių karai“ [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: