© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Kaune vienos katalikiškos mokyklos bendruomenę purto šiurpus seksualinio išnaudojimo skandalas –  artimiausiu metu mokytojos ir moksleivio ryšiai bus svarstomi teisme.

Kauno apylinkės teismas netrukus pradės nagrinėti bylą, kurioje Vienos iš Kauno katalikiškų mokyklų lietuvių kalbos mokytoja kaltinama seksualiai santykiavus su tuo metu vos aštuntą klasę lankančiu moksleiviu.

Kaip praneša naujienų portalas Delfi, komentuodamas šį atvejį mokyklos direktorius teigė kad, istoriją į viešumą iškilo, kai tėvai berniuko telefone rado sūnaus ir mokytojos susirašinėjimą SMS žinutėmis.

Paaiškėjo, kad dviejų vaikų mama ir aštuntokas galėjo turėti lytinių santykių. Galbūt – net mokykloje.

Apie tai papasakojo pats berniukas. Iš pradžių visos pusės sutarė taikiai baigti konfliktą, tačiau aštuntoko tėvai galiausiai nusprendė kreiptis į teisėsaugą – mokytojai pareikšti kaltinimai pagal Baudžiamojo kodekso 151-ojo straipsnio 1 dalį – lytinės aistros tenkinimas pažeidžiant nepilnamečio asmens seksualinio apsisprendimo laisvę ir (ar) neliečiamumą. Mokytojai gresia iki penkerių metų nelaisvės.

Į skandalą įsivėlusi moteris turi šeimą. Pasak, direktoriaus, kilęs skandalas santykių tarp sutuoktinių nepaveikė – pora ir toliau gyvena kartu.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: