Kauno technologijos universiteto festivalis „F16“ pristato dar vieną atrakciją. Ir ne bet kokią, o pačią studentiškiausią.

Ar Tu žinai, kokį kelią nueina tikras studentas? Ar žinai, kokį didžiausią kiekį gali priskusti bulvių ir kaip sekasi mokytis su bokalu? Jei ne, tai Tu privalai pereiti „Studentų šlovės taką“ ir išmėginti save!! Tavęs laukia pačios beprotiškiausios ir studentiškiausios užduotys 200 m atkarpoje – juk tikras studentas gali ištverti viską!

Kliūtys ir visi kiti sunkumai, kurie lauks studentų, bus netradiciniai ir atspindintys studentišką dvasią.

Pavyzdžiui:

1) parodyti „Studentišką Ištvermę“, – nes po įtemptų mokslo vaisių skynimo valandų, reikia atrasti jėgų draugams ir vakarėliams, o po tokių audringų pasibuvimų, laukia paskaitos.

2) parodyti „Studentišką Mąstymą“ – juk tikras studentas yra tas, kuris egzaminus gali išlaikyti net nesiruošęs, tiesiog iš bendro „išprusimo“.

3) parodyti „Studentišką Reakciją“, – per paskaitą dėstytojo pažadintas studentas turi nepasimesti, o į klausimą atsakyti, ir dar protingai.

Jei Tu sugebi suderinti studijavimą su studentavimu, surink 3-jų bendraminčių komandą, užregistruok ją iki gegužės 4 d. adresu: http://humsa.ktusa.lt/takas/. O gegužės 5 d. 11.30 val. ateik prie Kauno Šv. Arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčios (dar žinoma kaip Kauno soboras) ir būtinai atsivesk draugų.

Nugalėk, susišluok medalius bei kitus vertingus studentiškus apdovanojimus.

Renginys nemokamas.

KTU studentų parengta informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: