Lady Gaga / Instagram archyvo nuotr.

Pop muzikos atlikėja  bei neseniai kaip aktorė dramoje „Taip gimė žvaigždė“ sužibėjusi Lady Gaga dažnai stebina visuomenę savo išskirtine apranga bei detalėmis, tačiau į žurnalo Elle“ rengiamą kasmetinį „Moterys Holivude“ vakarą „Four Seasons“ viešbutyje  32 metų atlikėja Lady Gaga nustebino gana paprastu stiliumi. Lady Gaga buvo pasipuošusi didelio dydžio vyrišku Marc Jacobs kostiumu, kuris išsiskyrė savo elegantiškumu, atskleisdamas kitokį dainininkės įvaizdį. Renginyje dainininkė 25 minučių kalboje pasidalijo praeityje patirtu priekabiavimu.

Dainininkė užsiminė, jog ruošiantis renginui ji matavosi daugybę puošnių rūbų, tačiau prieš nusprendžiant kokį rūbą rengtis: „paklausiau savęs – Ką reiškia būti moterimi Holivude? Mes nesame objektai, kurie linksmina pasaulį. Mes nesame vaizdas dėl kurio šypsosi žmonės. Mes nesame grožio konkurso dalyvės, kurios kovoja dėl publikos dėmesio. Mes Holivudo moterys, mes esame balsas. Mes turime idėjas, mintis, tikėjimus bei vertybės ir turime teisę kalbėti ir būti išgirstomis, net jei kas nors ir vers mus tylėti“ – teigė dainininkė. Lady Gaga savo apranga demonstruoja grįžtančią galią.

2014 metais radio laidoje „Stern Show“ dainininkė prisipažino, jog ją 19 metų išprievartavo 20 metų vyresnis muzikos prodiuseris. Žurnalo „Elle“ vakarėlyje ji prasitarė apie savo psichologinę būseną po šio įvykio, jog ilgą laiką ji tylėjo ir kaltino save.“ Šie vyrai slėpėsi, nes bijojo prarasti savo galią. Kai jie slėpėsi, aš ir aš slėpiausi ilgą laiką, kol pradėjau jausti fizinį skausmą. Tada turėjau eiti pas gydytoją, nes aš nežinojau, kas su manimi vyksta. Tada man buvo diagnozuotas potrauminio streso sindromas ir fibromialgija“.– apibūdinama kaip lėtinis išplitęs raumenų skausmas.

Lady Gaga 2

Lady Gaga / Instagram archyvo nuotr.

Atlikėja siūlė labai rimtai atkreipti dėmesį į šią problemą, teigdama, jog viso pasaulio mokyklose turėtų būti psichikos sveikatos ekspertai ar terapeutai bei pabrėžė išsikalbėjimo svarbą. „Kalbėkime apie tai garsiau. Kalbėkim garsiau ir ne tik tai turėtų daryti tik moterys, bet visa žmonija. Man, būti moterimi Holivude reiškia, jog aš turiu balsą, kuris suteikia šansą pakeisti tai. Aš meldžiuosi ir tikiu, jog žmonės, kuriems reikia pagalbos bus išgirsti. Padėk bei būk ta jėga, dėl kurios keičiamasi.“

Taip pat skaitykite: Ar „Taip gimė žvaigždė“ taps geriausia šių metų kino juosta?

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: