Kadras iš kino filmo "Magiškas Maikas"

Istorija, kuri įkvėpė sukurti filmą

“Magiškasis Maikas” – tai filmas, paremtas tikra pagrindinio aktoriaus Channing’o Tatum’o gyvenimo patirtimi. Prieš pradėdamas aktoriaus karjerą, jis šoko įvairiuose striptizo klubuose, dirbo modeliu. Pats Channing’as Tatum’as ėmėsi prodiusuoti šį filmą, atliko pagrindinio veikėjo vaidmenį, o ir scenarijų parašė jo buvęs šou prodiuseris Reid Carolin. Tai buvo lyg gestas režisieriui Steven’ui Soderbergh’ui, kad filmas bus labiau vykęs, jei istoriją aktorius visais įmanomais būdais bandys ekrane atkurti pats.

Apie patį filmą

Scenarijus neypatingai sudėtingas. Atrodo, raumeningas ir labai simpatiškas vaikinukas Maikas, mėgaujasi savo gyvenimu : merginos, seksas, daug jėgų neatimantis darbas (stogų dengimas čerpėmis), gražūs vietovių vaizdai, šiltas klimatas. Tačiau už viso to slypi daug daugiau – striptizas, liūdnos akys, nieko gero neatnešę santykiai ir neįgyvendintos svajonės.

Maikas šoka striptizą, merginos dėl jo eina iš proto, tačiau jo svajonė – kurti rankų darbo baldus. Bandymai tam gauti paskolą vis duoda jam neigiamą atsakymą.

Kadras iš kino filmo “Magiškas Maikas”

Dienomis, dengdamas stogus, Maikas susipažįsta su “vaikiu” – jaunu, simpatišku vaikinu, kuris ne tik, kad nesėkmingai bando susirasti nuolatinį darbą, tačiau vis dar gyvena su savo seserimi po vienu stogu. Maikas tampa jo draugu ir išmoko savo amato – šokti striptizą. Prasideda nuolatiniai vakarėliai, narkotikai, alkoholis, pinigų švaistymas, įsiskolinimai ir pažadų nesilaikymas. Galų gale, Maikas supranta, kad tai nieko gero neatneš nei jam, nei “vaikiui”, tad belieka arba kažkuriam iš jų mesti šokius, arba mesti abiems. Deja, šiam žingsniui pasiryžta tik Maikas. Jis nusprendžia, kad nebenori daugiau tokio gyvenimo, supratęs, kad “vaikio” sesei jis pajuto kažką daugiau, nei tik rūpestį ir atsakomybę už savo draugo elgesį. Tad  pabaiga “kvepia” tolesniu Maiko gyvenimu ilgai ir laimingai, ko tikrai ir tikiesi bežiūrint šį filmą.

Verdiktas 8/10

Gražūs, pusnuogiai vyrų kūnai bei šokiai, kurie išlaisvina fantaziją, tikrai numatyta meilės istorija, gan gerai suvaidinta pasimetusio ir liūdno žmogaus rolė bei labai gerai perteikta ta vakarėlių pusė, kuri tikrai neatneša nei džiaugsmo, nei pasitenkinimo. Viskas lengva, gan “tuštoka”, bet su laiminga pabaiga – “Magiškasis Maikas” labai tinka tai žmonių auditorijai, kuri mėgsta po sunkios ir ilgos dienos atsipalaiduoti su mąstyti nereikalaujančiu filmu bei moteriškos lyties atstovėms, kurios tikrai turės į ką “paganyti” akis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: