Šiaurės Kardinolas

Kai Lisa M. Ca išsikraustė iš Vokietijos į Mičiganą, Makombo grafystę, jos akį patraukė unikali vietovės paukščių populiacija. Norėdama sužinoti daugiau apie savo naujuosius kamynus paukščius, moteris įsigijo lesyklėlę, kuri turėjo viduje įtaisytą gyvūnams nepavojingą kamerą. Tai Lisa padarė siekdama sukurti įvairių paukščių portretus.

Kai moteris išsikraustė į Makombo grafystę, ji pastebėjo daugybę skirtumų ir panašumų tarp jos tėvynės ir naujosios gyvenvietės. Mičigano metų laikų oro tempretarūros pasirodė esančios itin panašios į Vokietijos, taigi moteris liko nustebusi, kai ji pastebėjo, jog vietiniai paukščiai buvo visiškai kitokie, nei jos tėvynėje. Mėlynūjų kekštų, kardinolinių ir zylių, kurie dažnai apsilankydavo jos kieme, įkvėpta moteris nusprendė pasidomėti kaip ji galėtų šiuos gyvūnus užfiksuoti kamera. „Norėjau pamatyti paukščius iš kaip galima arčiau, taigi pradėjau ieškoti kameros, kuri man padėtų tai pasiekti ir prisijungtų prie mano DSLR kameros. Taip aš atradau Bird Photo Booth“ džiaugėsi motersi.

Bird Photo Booth kamera gali būti prijungta prie išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio, kuri kartu atlieka lesyklėlės funkciją. Kameros dalis yra paslėpta už lesinimo indo, į kurį suberiamas paukščių lesalas. Taip fotografas gali padaryti ypač ryškias nuotraukas, kol paukštis lesa. Kamera, kuri yra prijungta prie mobilaus aparato leidžia fotografui per WiFi ar Bluetooth ryšį daryti nuotraukas ir filmuoti bei tiesiogiai šnekėti su paukščiais. Lisa pasidalino savo darytomis nuotraukomis Facebook svetainėje, kur šios greitai paplito. Nuotraukas taip pat galima rasti jos tinklaraštyje.

21

Mėlynasis Kekštas

22

Paprastasis Kviskalas 23

Kuoduotoji Zylė

24

Paprastasis Kviskalas

25

Šiaurės Kardinolas

26

Kuoduotoji Zylė

27

Niūrioji Zenaida

28

Paprastasis Kviskalas

29

Amerikinis Alksninukas ir Kuoduotoji Zylė

30

Taip pat skaitykite: Fotografė įamžino aklas kates tam, kad padėtų joms rasti naujus namus

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: