ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Jeigu esate kada nors atmerkę akis, jūs tikriausiai esatę matę reklamą, kuri objektifikuoja moterį. Ar tai reklama televizijoje, lauko reklamos stende, filme, ar ant sausų pusryčių dėžutės, moterų kūnai, naudojami įsiūlyti tam tikrus produktus yra tokia pat sena istorija, kaip ir pats kapitalizmas. Bet ar da.žnai mes matome objektifikuojamus vyrus? Ne taip jau dažnai, leiskite jums pasakyti.

Bet viena kompanija stengiasi tai pakeisti. „Suis Studios“ gamina kostiumus moterims – ir tik moterims. Jie negamina kostiumų vyrams, tai tapo netgi jų reklaminiu šūkiu: „nerengiame vyrų“.

Ir bandydami išlaikyti savo feministinį verslo modelį, kompanija nusprendė pakeisti požiūrį į moterų objektifikaciją reklamoje. Jų reklamose, moterys objektifikuoja ir dominuoja vyrų atžvilgiu, o ne atvirkščiai, kaip yra įprasta.

not-dressing-men-ad-campaign-suistudio-7-59df0e119cb24__700

Šios „nesaugaus darbo“ reklamos nesidrovi rodyti vyrų, visiškai nuogų ir nuolankiose pozose. Lygiai taip pat, kaip moterys buvo vaizduojamos reklamose nuo seniausių laikų.

not-dressing-men-ad-campaign-suistudio-4-59df0e1a56e7c__700

Tiesa, jeigu pamiršote, jie NERENGIA vyrų.

not-dressing-men-ad-campaign-suistudio-5-59df0e17e4428__700

Be abejo, nuogų vyrų nuotraukos, sulygintos su stipriomis moterimis kostiumuose, kelia tam tikrą žmonių reakciją. Komentarai yra neįtikėtinai pozityvūs.

not-dressing-men-ad-campaign-suistudio-2-59df0e17e4428__700

Žinoma, ne kiekvienas tam pritaria. Kai kurie šią reklaminę kampaniją vadina „šlykščia“.

not-dressing-men-ad-campaign-suistudio-8-59df0e119cb24__700

Tuo tarpu kai kurie juos kritikuoja dėl dvigubų standartų.

not-dressing-men-ad-campaign-suistudio-3-59df0e17e4428__700

Ką manote jūs? Ar ši reklaminė kampanija padeda moterims, parodydama seksistinius dvigubus standartus reklamoje? Ar objektifikuoti vyrus yra blogai, nes jie taip pat nusipelno vilkėti rūbus, kaip ir moterys?

O gal tikroji lygybė bus pasiekta, kai reklamose VISI bus nuogi?

Taip pat skaitykite: Kadrai atskleidžiantys kasdieninę žmonių veiklą, jei jie būtų nuogi [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: