Niujorke gyvenantys Jackie Nguyen ir Nate Huntley savo sužadėtuvių nuotraukose nusprendė pagerbti mėgstamus popkultūros duetus.

Daugeliui porų sužadėtuvių nuotraukos – svarbus bei viešas jų santykių parodymas ir verta pagalvoti apie tai, kokia istorija jose pasakojama. Kol kai kurie renkasi tradicines mandagių šypsenų ir vaizdingų vietovių nuotraukas, kitos poros tai mato kaip galimybę suspindėti. Būsimų sutuoktinių pora, perkėlusi savo fotosesiją į kitą lygį – Niujorke gyvenantys Jackie Nguyen ir Nate Huntley, kurie nusprendė pagerbti savo mėgstamus popkultūros duetus, o viską nufotografavo Isaac James.

Aktoriai J. Nguyen ir N. Huntley susitiko statydami miuziklą „Miss Saigon“. Iš pradžių jie „nemanė, kad tai kažkas daugiau nei darbo metu užsimezgusios simpatijos“, – pasakojo pora. J. Nguyen ir N. Huntley jautė, jog tarp jų yra kažkas ypatinga, tačiau nenorėjo turėti santykių statuso ir dėl to jų keliai išsiskyrė. Tačiau po savaitės J. Nguyen pasakė N. Huntley, kad jai pradėjo slinkti plaukai ir išsivystė alopecija. Netrukus ji aplankė N. Huntley jo namuose Kolorado valstijoje, kur išreikšdami solidarumą abu nusiskuto galvas plikai ir pakeitė savo santykių statusą į „oficialius“.

1

Ellie Sattler ir Alanas Grantas iš filmo „Juros periodo parkas“

„Mano sužadėtinis ir aš mąstome labai plačiai ir pagalvojome, jog tradicinės nuotraukos neapimtų linksmybių ir nuotykių, kuriuos patiriame“, – atskleidė J. Nguyen. Apgalvojus idėjas neišskiriamas duetas nusprendė atkurti savo mėgstamas televizijos ir filmų scenas, tačiau vietoje vienos nuotraukos nuspręsta kurti vienerių metų projektą. „Buvome sugalvoję idėją fotografuotis tipiškoje aplinkoje, pavyzdžiui, gėlių lauke ar kalnuose, kuriuos įprastai matote, tačiau apsirengę pilnais kostiumais – kaip Čiubaka ir Joda“, – paaiškino J. Nguyen. „Iš tos idėjos išsivystė galutinė idėja – apsirengti kaip mūsų mėgstami personažai.“

18

Pegė Karter ir Kapitonas Amerika iš filmo „Kapitonas Amerika“

Dideliais filmų gerbėjais save laikanti pora sukūrė personažų sąrašą, surinko kostiumus ir suplanavo vietas. Vis dėlto J. Nguyen atskleidė: „Nebūtume įvykdę šios fotosesijos be mūsų fotografo ir draugo Isaac James, kuris formavo mus kiekvienos fotosesijos metu […] ir privertė juoktis visą laiką.“ Nuo filmo „Vienas namuose“ plėšikų iki „Juros periodo parko“ herojų – darbo rezultate matoma linksma ir žavinga vaizdų kolekcija, kurioje užfiksuotas intymus poros ryšys ir puikus linksmybių pojūtis.

20

2

3

Martis MakFlajus ir Dokas Braunas iš filmo „Atgal į ateitį“

9

Linksmasis duetas, kurį fotografavo Isaac James, poros fotosesiją pavertė vienerių metų projektu.

5

7

8

Plėšikai Marvas ir Haris iš filmo „Vienas namuose“

10

Džekas ir Rouz iš filmo „Titanikas“

12

13

BoJack Horseman ir Diane Nguyen iš animacinio serialo „BoJack Horseman“

14

15

16

Yoko Ono ir Džonas Lenonas

17

Miranda Hillard ir Ponia Dautfajė iš filmo „Ponia Dautfajė“

21

Maiklas Skotas ir Dwight Schrute iš serialo „Biuras“

22

Toras ir Haris Poteris

Taip pat skaitykite: Aktorė Džulian Mur stilingai atkartojo senuosius paveikslus

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: