SmithFly designs nuotr.

Vasarą visi planuoja savo atostogas ir nori jų kuo įdomesnių. Ohajo valstijoje (JAV) įsikūrusi SmithFly designs kompanija nusprendė paprastą poilsį gamtoje paversti neįprastu atostogų nuotykiu. Negali vaikščioti vandeniu, bet nuo šiol galėsi miegoti ant jo.

Pasaulis yra tavo vandens lova“ (angl. „The world is your waterbed“) teigia kompanija ir drąsina perkelti savo stovyklavietę ant bet kokio vandens telkinio ir mėgautis neįprasta nakvyne po atviru dangumi. Omenyje turima, kad dabar keliauti ir ilsėtis gali bet kur – net ir plaukdamas savo paties palapinėje. Tai pirmasis tokio tipo plaustas, kuris primena plaukiojančią palapinę – jis apsaugos nuo lietaus ir nuo saulės kaitros poilsio metu.

Nors dauguma lietuvių geriausių atostogų pasiūlymų vis dar dairosi užsienio kurortuose, vis labiau populiaru tampa planuoti savo poilsį Lietuvoje. Kai turime tiek daug ežerų su nuostabiais kraštovaizdžiais, o ir ši vasara prognozuojama labai karšta, mintis apie atostogas savoje šalyje tampa labai patraukli. Įprastas laisvalaikio praleidimas, su nakvyne palapinėse ant ežero kranto, gali būti pabodęs, todėl tokios novatoriškos palapinės gali tapti tikru atradimu. Kol kas šią inovaciją galima įsigyti tik internetinėje SmithFly parduotuvėje, tačiau tai taptų puikia investicija į kokybiškas ir turiningai praleistas atostogas.

floating-tent-smithfly-2

Vasara ne tik atostogų, bet ir festivalių metas. Jų Lietuvoje su kiekvienais metais vis daugėja ir populiariausios festivalių vietos organizuojamos šalia vandens telkinių. Norint po visų koncertų patogiai pailsėti ir atgauti jėgas į reikiamų daiktų sąrašą įtraukiama palapinė ir čiužinys. Dažniausiai keliaujama su draugų grupe, kurie taip pat turi su savimi „keletą“ daiktų, todėl automobilyje gali pasidaryti šiek tiek ankštoka. Tokio tipo palapinė, kuri kartu jau turi ir čiužinį, galėtų sutaupyti labai daug vietos, o ir festivalis taptų ypatingas ne tik dėl pačios atmosferos ar renginių, bet ir dėl kitokios poilsio patirties.

floating-tent-smithfly-3

Pripučiama palapinė neturi jokių metalinių strypų, kas leis išvengti ginčų ir galvosūkių, kas ir kaip turi būti statoma, vandeniui atspari medžiaga yra labai tvirta ir gali atlaikyti smarkų vėją. Aukštas, oro pilnas čiužinys suteikia ypatingo patogumo ir leis atsipalaiduoti atostogų metu.

Daugiau: čiužiniai

floating-tent-smithfly-4

floating-tent-smithfly-6

floating-tent-smithfly-8

floating-tent-smithfly-9

Taip pat skaitykite: TOP 10 įdomiausių „Instagram“ keliautojų – fotografų [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: