Nikas Vujičičius / Organizatorių archyvo nuotr.

Pirmą kartą mūsų šalyje viešėsiantis Nikas Vujičičius kalbės didžiausioje motyvacijos konferencijoje „No Limits“. Rugsėjo 30 d. „Žalgirio“ arenoje Kaune vyksiančioje konferencijoje N.Vujičičius pristatys pranešimą „Kaip gyventi be ribų, net jei galvoji, kad turi įvairiausių apribojimų?“. Konferencijoje taip pat dalyvaus stipriausias pasaulio žmogus Žydrūnas Savickas, verslininkas ir knygų autorius Ignas Staškevičius, „Swedbank“ Lietuvoje vadovė Dovilė Grigienė.

Bilietus į rugsėjo 30 d. „Žalgirio“ arenoje Kaune vyksiančią Niko Vujičičiaus motyvacijos konferenciją „No Limits“ galima įsigyti visose „Bilietų pasaulio“ kasose ir internetu: www.bilietupasaulis.lt

Vizitą derino 3-ejus metus

Nepaisant to, kad gimė be galūnių, N.Vujičičius išmoko plaukti, skrieti banglente, šokinėti su parašiutu ir tapo pavyzdžiu šimtams tūkstančių žmonių visame pasaulyje. „Aš neturiu rankų ir kojų, kurios galėtų nutempti mane žemyn“, – sako N.Vujičičius. Vienu stipriausiu motyvatoriumi vadinamas N.Vujičičius per pastaruosius keletą metų aplankė 57 šalis, dalyvavo daugiau nei 3 tūkst. renginių, susitiko su šalių vadovais ir lyderiais bei įkvėpė milijonus žmonių. Šiandien N.Vujičičius yra vienas geriausių oratorių planetoje, dėl kurio vizito į Lietuvą organizatoriai tarėsi ilgiau nei trejus metus.

Nugalėjo negalią

33-ejų metų amžiaus australų kilmės N.Vujičičus yra vienas geriausių motyvuojančių oratorių. Gimęs be kojų ir be rankų, vyras susidūrė su visomis įmanomomis kliūtimis gyventi normalų kasdienį gyvenimą, tačiau, nepaisant to, tapo visų geidžiamu oratoriumi ir skaitovu. Gydytojai neturi paaiškinimo, kodėl N.Vujičičius gimė be galūnių, jų manymu, tokią fizinę būklę galėjo lemti itin retas sindromas. Vyras turi nedidelę dešinę pėdą, kuri padeda jam išlaikyti pusiausvyrą. Su jos pirštais vyras gali rašyti, paimti daiktus ir net spirti kamuolį. N.Vujičičius reguliariai plaukioja ir mėgsta šokti su parašiutu.

nv-03

Įveikė nežmoniškus sunkumus

Pasitikėjimas savo jėgomis neatėjo savaime. Melburne gimęs, o dabar Los Andžele gyvenantis N.Vujičičius susidūrė su depresija, patyčiomis mokykloje, o būdamas vos 10 metų netgi mėgino nusižudyti. Vyras sunkiai dirbo ilgus metus, kol sulaukęs 17-os išdrįso viešai tarti žodį publikai. Įveikęs milžiniškus sunkumus, N.Vujičičius įgijo du aukštuosius išsilavinimus, sukūrė nuostabią šeimą ir su žmona augina du vaikus. N.Vujičičiaus knyga „Gyvenimas be ribų“ tapo bestseleriu Lietuvoje ir daugelyje kitų šalių. Be to, jis eina prezidento pareigas pelno nesiekiančiose kompanijose „Life Without Limbs“ ir „Attitude Is Altitude“, kurios padeda be galūnių gimusiems žmonėms visame pasaulyje, organizuoja N.Vujičičiaus konferencijas ir kampanijas, kovojančias su patyčiomis. Dabar charizmatiškasis N.Vujičičius yra vienas labiausiai laukiamų oratorių, apkeliavęs daugiau nei 50 šalių, kur jo renginiuose apsilankė šimtai tūkstančių žmonių.

VIDEO: Nikas Vujičičius „Gyvenimas be ribų“ : http://bit.ly/2cIfLKN

Motyvacijos konferenciją „No Limits“ rengia „Success Stars International“ – išskirtinių verslo ir lyderystės mokymų su aukščiausios klasės pranešėjais organizatorius Lietuvoje.

Taip pat skaitykite: Nickas Vujicicas: svarbiausia niekada nepasiduoti! [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: