Australijoje gyvenanti šešiolikos metų mergina Lara Wirth išgarsėjo dėl keisto savo talento. Lara sau ant veido kuria neįtikėtinus dalykus – specialiųjų efektų ir makiažo pagalba ji persikūnija į bet kokį herojų. Mergina visa tai daro dėl pramogos, o visas nuotraukas talpina savo INSTAGRAM paskyroje, kurioje šiuo metu turi net 113 mln. sekėjų iš viso pasaulio. Menininkė tikisi, kad tai įkvėps daugiau žmonių ir šis menas labiau išpopuliarės.

Įdomu tai, kad mergina viso to išmoko pati, nelankė jokių specialių kursų ar pamokų. Lara ne tik tapo ant veido – ji kuria dirbtinius ragus, dantis, nagus ar kitus atributus, kad vaizdas nuotraukose atrodytų kuo įspūdingiau. Įkvėpimo ji semiasi iš kino filmų ir kitų televizijos projektų – sukurti pirmąjį įvaizdį ją įkvėpė „Karibų piratai“ ir „X-menai“, o vėliau ji atrado realybės šou apie tokius menininkus ir nusprendė pati tokia tapti. Lara pradėjo būdama keturiolikos, tuomet pradmenų ji mokėsi YouTube kanale. Dabar ir pati Lara turi savo YouTube kanalą, kuriame talpina video pamokas besidomintiems šiuo menu.

Mergina tobulėja sulig kiekvienu kūriniu – kuo toliau, tuo daugiau dėmesio ji skiria detalėms ir smulkmenoms, kūriniai tampa vis labiau preciziški. Ateityje ji svajoja prisijungti prie kino filmų kūrėjų komandos ir kurti tokius kūno piešinius filmų herojams.

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

44

49

Taip pat skaitykite: Helovynui žmonės transformuojasi į šiurpųjį filmo „Tas“ klouną [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: