@iamsteelberg nuotr.

Menininkas, žinomas, kaip Steelberg, paverčia šiuolaikinius filmus ir Tv šou į nostalgiškas popkultūros atgyvenas. Išnuomodamas dabartinius filmus, kurie yra VHS juostose, jis siekia atgaivinti atsiminimus ir priminti apie senus, gerus laikus.

Tikriausiai dauguma prisimena VHS juostas, kurios savo laiku buvo išties populiarios. Bet kokiu atveju, kas galėtų pamiršti tuos prastos kokybės filmus, kuriuos kaskart reikėdavo vis persukti iš naujo? Tik labai maža dalis žmonių pasiilgsta senųjų laikų su tokiais filmais, dauguma džiaugiasi dabartine televizija ir filmų kokybe.

Steelberg nepriklauso daugumai ir jo nostalgiški kūriniai gražina mus į praeitį. Menininkas pradėjo įsivaizduoti šiandieninius populiariuosius filmus ir Tv šou, kurie yra rodomi per VHS juostas. Filmų pavadinimai ir kasečių viršeliai atrodo tarsi susidūrę su ilgalaikiu naudojimu ir neatrodo geriausios kokybės. Toks apipavidalinimo būdas tik dar kartą pabrėžia tuo metu vyravusius sunkumus, kai kasetės keliavo iš rankų į rankas ir greitai nusidėvėjo.

Šis senų ir naujų technologijų susidūrimas yra išties įdomus dalykas. Mes pažengėme jau taip toli, kad VHS juostos daugumai atrodo tarsi antikvaras ir senoviniai dalykai. Šiais laikais medijas galima valdyti net balsu, dauguma yra bevielės ir geros išvaizdos.

vhs-tapes-steelberg-14

Kiekviena juosta yra tarsi pokštas, skirtas vyresnėms kartoms. Tai svetima šiuolaikiniam jaunimui ir jam sunku tai suprasti. Kasetės keitimas yra tarsi senoviškas ritualas, kurį atlikdavo dauguma. Šios kasetės yra puikus priminimas, kad laikas sparčiai bėga ir viskas keičiasi milžinišku greičiu.

Daugiau jo darbų galite išvysti jo Instagramo paskyroje @iamsteelberg.

vhs-tapes-steelberg-1

vhs-tapes-steelberg-3

vhs-tapes-steelberg-4

vhs-tapes-steelberg-5

vhs-tapes-steelberg-6

vhs-tapes-steelberg-7

vhs-tapes-steelberg-10

vhs-tapes-steelberg-11

vhs-tapes-steelberg-12

vhs-tapes-steelberg-13

vhs-tapes-steelberg-99

Taip pat skaitykite: TOP 10 naujai pasirodžiusių siaubo filmų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: