Kas gyvena ananase jūros dugne ir vaidenasi tavo sapnuose? Tikriausiai atsakymas jau ir taip aiškus, tai gilų nerimą keliantis 3D Kempiniuko atvaizdavimas žmogaus pavidalu. Šie į žmones panašūs Kempiniuko ir jo geriausio draugo Patriko vaizdai gali jus šiek tiek sugluminti ir priversti pasijausti nejaukiai.

Miguel Vasquez yra 21-vienerių metų 3D menininkas iš Ontarijo, Kalifornijoje. Vaikinas nusprendė skaitmeniniu būdu sukurti Kempiniuko ir Patriko atvaizdus, kuriuose jie būtų panašūs į tikrus žmones. Rezultatai išties pritrenkiantys ir juose netrūksta vaikino įkvėpimo. Miguel prisipažino, kad turi maniją populiarius fantastinius veikėjus paversti kuo panašesniais į žmones.

Toks darbas reikalauja gana daug laiko ir pastangų. Norint animaciją paversti į realų vaizdą reikia tam tikrų rimtų techninių įgūdžių ir lakios vaizduotės. Taip pat reikia stengtis išlaikyti neatskiriamas ir visiems aiškias charakterio savybes.

Kempiniukas 2

Tikriausiai geriausia mintis būtų nerodyti šių vaizdų vaikams ir apsaugoti juos nuo naktį laukiančių košmarų. Nepaisant to, 3D menininko darbas yra išties vertas dėmesio, tačiau galbūt jis galėjo palikti vargšelį Kempiniuką ramybėje ir pasinaudoti kitais personažais? Kai kuriems charakteriams tikriausiai geriausia likti tik animaciniais personažais.

Kempiniukas 5

Kai menininko buvo paklausta, ką jis norėtų atsakyti milijonams žmonių internete, kurie teigė, kad po šių nuotraukų jiems bus sunkiau užmigti, atsakymas buvo paprastas ir aiškus ,,toks ir buvo planas“.

Kempiniukas 3

Kempiniukas 4

Kempiniukas 6

Taip pat skaitykite: Milžiniška pripučiama balerina Niujorko centre [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: