© Lina Anada nuotr.

Interneto platybėse išpopuliarėjusi moteris Lina Ananda nenustoja stebinti pasaulio. Savo itin neįprastais meniniais darbais ji džiugina socialinio tinklo facebook vartotojus. Lyg to dar būtų negana, moteris teigia turinti neįtikėtinų galių, kuriomis patikėti gali tikrai ne kiekvienas.

Socialinėje facebook paskyroje Lina Ananda turi jau daugiau nei 3000 siekėjų. Moteris kilusi iš Ožkasvilių greitai išpopuliarėjo internautojų gretose. Lina teigią turinti aiškiaregystės galių ir jau 2017 metų pabaigoje išpranašavo pasaulio pabaigą. Pasak moters žemės laukia karai, epidemijos, žus 6 milijardai žmonių ir prasidės naujasis aukso amžius, kuriame gims visiškai kitoks naujasis žmogus. Tačiau aiškiaregystė tikrai nėra vienintelis šios moters sugebėjimas.

Jau su trečiuoju vyru gyvenanti Lina išmoko naudotis „photoshop“ programa ir neįprastais darbais stebina savo gerbėjus. Galbūt žmonėms Linos darbai ir atrodo keisti, tačiau visa tai, ką moteris įkūnija nuotraukose ji pamato keliaudama, kaip ji pati vadina, astraliniu būdu. Pasak moters, kai ji užmiega jos įprastas kūnas lieka toje pačioje vietoje, tačiau jos astralinis kūnas keliauja po dvasinius pasaulius. Viską ką veikia, ką mato savo astralinėse kelionėse moteris puikiai prisimena, tad Tutanhamono kapo vieta ir jo vaizdas jai tikrai nebūtų naujiena.

Pati moteris šiame gyvenime turi tris vaikus – sūnų ir dvi dukteris. Lina mano, kad dukterys vis dar tiki jos pasakojimais, tačiau sūnus nėra linkęs tuo patikėti. Pati moteris „Lietuvos ryto“ televizijai atskleidė, kad ji iš tikrųjų yra iš kitos planetos ir jos namai nėra žemė. Ji pati save laiko kilusią iš „septynių seserų žvaigždžių plejedžių“.

Moteris teigia, kad šis gyvenimas jai yra jau dvyliktasis ir kad tai paskutinis gyvenimas šiame pasaulyje. Kituose gyvenimuose jai jau teko gyventi Antarktidoje prieš 2 milijonus metų, po to teko gyventi ir Indijoje ir Egipte ar net būti Bulgarijos princese. Pasak moteris kituose gyvenimuose jai teko pabuvoti ir vyro kūne, o viename iš jų ji net pasiaukojo visos žmonijos labui. Tačiau su šiuo gyvenimu jos misija žemėje jau bus baigta ir ji grįš atgal į savo gimtinę, kur jos laukia svarbesnė misija.

Jau sulaukus penkerių metų ir būdama dar maža mergaitė ji jau regėjo angelus ir pradėjo su jais bendrauti. Telepatiškai nuo vaikystės su angelais bendravusi moteris iki šiol savo „facebook“ paskyroje nuotraukose visa dar kreipiasi į angelus. Save „facebook“ paskyroje pasivadinusi Lina Ananda iš tikrųjų yra Lina Ramanauskienė. Viename iš savo gyvenimų ji atgimė vyrų Anandu, kuris pasak moters buvo Budos geriausias draugas, būtent todėl ji ir pasivadino save Lina Ananda.

Taigi asmenybė tikrai viena iš retesnių su tikrai įdomia gyvenimo istorija. Stebint jos kuriamas nuotraukas galime tik numanyti kokiame pasaulio krašte ir ką galėjo nuveikti mūsų herojė. Tikimės, kad moteris nenustos kurti ir toliau stebins savo paskyros gerbėjus.

2

3

4

5

7

8

9

10

11

12

14

15

17

18

19

20

23

© Lina Anada nuotr.

Taip pat skaitykite: Suomių fotografės I. Susirajos autoportretai pristato kitokį požiūrį į asmenukes

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: