© Vasarės Tarutytės nuotr. / KaunoZinios.lt

Tik įžengus į restoraną, pirma mintis – o čia visai gražu! Erdvės daug, ji suskirstyta į keletą salių, kuriose skirtingai sustatyti stalai, skirtingos dekoracijos. Muzika rami, aplinka jauki, restorano kolektyvas draugiškas. Tačiau, dėmesio norėjosi daugiau. Pietaujant nebuvo pasiteirauta ar viskas gerai, ar nieko netrūksta. Tuščios lėkštės išneštos ne iš karto, nors restorano svečių nebuvo itin daug.

Pasirenkame tolimiausią erdvę, prie lango. Nedidukas staliukas, bet dviem – pats tas. Iš besitvarkančios padavėjos gauname meniu, tačiau nepasiūlo gėrimų, todėl tenka laukti savo aptarnaujančio žmogaus. Malonus, su šypsena vyrukas prieina,  pasisveikina ir paklausia ar išsirinkome, tada pagaliau galime užsisakyti arbatos. Paprašome dar šiek tiek laiko, kad galėtume paskaitinėti meniu, nes jis ganėtinai įvairus. Gavome du skirtingus, viename vien kiniški patiekalai, o kitame – europietiški. Maisto įvairovė stebina, sunku išsirinkti ką būtent norėtume paragauti. Meniu pasigendame patiekalų nuotraukų, taip būtų daug paprasčiau nuspręsti.

Pirmiausia pradedame nuo arbatos (4lt) ir dienos sriubos. Kaina tikrai nesikandžioja – raugintų kopūstų sriuba 2,99Lt. Net nespėjus labiau panagrinėti meniu, padavėjas atneša du nedidukus dubenėlius. Tikrai skanu ir ne per daug, užteks vietos dar ir antram patiekalui.

Taigi, vėliau užsisakome kiaulienos išpjovos kepsnį su prancūzišku bulvių apkepu (16,90Lt) ir triušienos su rozmarinų bei grietinėlės padažu (25,90Lt)

Maistas patiektas ganėtinai subtiliai ir skoningai. Iš pradžių, atrodo, jog porcijos gan mažokos, tačiau čia labai tinka posakis „Akys didesnės už pilvą“. Šiaip ne taip sudorojus lėkštėje esančius patiekalus, ir šiek tiek palūkėjus, užsimanome dar  kažko „saldaus“. Todėl užsisakome porą desertų – sūrio tortą su avietėmis (7,90Lt) ir „Panna Cotta“ su šviežių uogų padažu (7,00Lt)

Desertai nebuvo ypatingai traukiantys akį. Norėjosi, kažko „prašmatnesnio“, tačiau paragavus – skonis nenuvylė. Todėl sotūs ir laimingi paprašome sąskaitos.

Už skanius pietus iš viso sumokame 71,68Lt. Na, kadangi čia restoranas, nepasakyčiau, kad kainos labai kandžiojasi. Dviese už tokią sumą suvalgėme po tris patiekalus ir išgėrėme po puodelį arbatos.

Mielai apsilankytume dar ne kartą, juolab, kad vasarą čia atsidaro dar viena – lauko virtuvė, kurioje taip pat gausus patiekalų pasirinkimas.

Maistas: 4 Skanus, sotus ir gražiai patiektas.

Aplinka: 4 Daug erdvės, gausus staliukų pasirinkimas. Norint pabūti atokiau, nesunkiai galima atrasti tokią vietą. Kiekvienas staliukas iš anksto paserviruotas, švarios staltiesės, tvarkingai išdėstytos taurės.

Aptarnavimas: 4 Nors aptarnaujantis personalas draugiškas, tačiau trūko šiek tiek dėmesio mums. Pasibaigus gėrimams, nepasiūlė papildomai užsisakyti, o norint tai padaryti, reikėjo dairytis ir ieškoti padavėjo.

Verta apsilankyti: 5 Tiems, kurie nebijo už patiekalus sumokėti daugiau – puiki vieta. Didelis pasirinkimas, tinka kiekvienai amžiaus grupei. Šis restoranas tinkamas ne tik pietų metui, bet taip pat smagiam pasisėdėjimui su draugais, ar šeimos vakarui.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: