Vieną ranką turinti moteris internete giriama už tai, kad turi turbūt geriausią visų laikų pažinčių programėlės „Tinder“ aprašymą. 21-erių Lauren neteko kairės rankos mopedo avarijoje, tačiau tai nesutrukdė jai ieškoti pažinčių internete. Brunetės „Tinder“ puslapyje yra nuotrauka, kurioje ji šypsosi apsivilkusi gražią, rausvą suknelę, bet iš tiesų žmonių dėmesį atkreipė jos darbo ir savęs aprašymai svetainėje.

Lauren programėlėje įvardija savo pareigas kaip „prekiautoja rankomis“ arba ginklais (žodžių žaismas angl. “arms dealer”) ir save apibūdina kaip „neabejotinai geriausią „Tinder“ laimikį.“ Ji tęsia savęs vertinimų seriją: veidui skiria 10 balų iš 10, kūnui 9 iš 10, asmenybei 20 iš 10 ir rankoms – 1 iš 2.

Lauren humoro jausmas pavertė merginą socialinio tinklo „Twitter“ sensacija po to, kai socialinio tinklo vartotojas pasidalino jos paskyros momentine ekrano kopija su prierašu: „Jau dabar galiu pasakyti, kad ji turi geriausią asmenybę pagal savo pareigų aprašymą.“ Kiti bičiuliai reikalavo paslinkti jos nuotrauką dešinėn, o vienas priėjo net prie tokio pasakymo: „Ar noriu ją vesti? Kad ir dabar.“ Kitas sužavėtas socialinio tinklo „Twitter“ vartotojas pajuokavo, kad Lauren laimėjo internetus „Tinder“ programėlėje.

Moteris viena ranka 3

Tinder“ žvaigždė pasakojo apie išbandymą būnant be vienos rankos ir už juokingos paskyros slypintį apmąstymų procesą. San Diege gyvenanti Lauren sakė: „Važiavau mopedu gana greitai, nesuvaldžiau jo ir įvažiavau į skiriamąją kelio juostą. Įlėkiau į ją, atsitrenkiau į kelio ženklą ir jis nutraukė man ranką. Visą laiką išlikau sąmoninga.“

Moteris viena ranka 2

Merginą išgelbėjo policininkas, tačiau iš pradžių jai buvo sunku susitaikyti su savo sužalojimu. Galų gale Lauren atrado būdą, kaip įveikti juokelius, kuriuos apie ją skleidė žmonės – mergina pati pradėjo apie save juokauti. Apie savo „Tinder“ paskyrą ji sakė: „Grįžau namo ganėtinai girta ir neprisimenu, kaip tai užsirašiau. Tiesiog prabudau, nes kažkas man atsiuntė „Reddit“ įrašą teiraujantis, ar tai aš, o aš pagalvojau, kad tikriausiai taip ir yra.“

Taip pat skaitykite: Į „Tinder“ pasimatymą – moteris atėjo nuoga ir vyras to ilgai nepastebėjo [FOTO/VIDEO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: