© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Jaunos moterys Japonijoje vis dažniau nusigręžia nuo santuokos ir tradicinių santykių. Pastebima, jog dabar moterys nori lyderiausti darbo rinkoje, gauti maksimaliai didelį uždarbį ir tiesiog mėgautis finansine laisve. Lyčių lygybė, sukėlusi visiška sumaištį lyčių stereotipuose, Japonijoje pereina į naują lygi. Vienišos merginos vietoje nuolatinių santykių pradėjo pirkti vaikinus laikiniems pasimatymams.

Kaip praneša naujienų portalas Vice.com Tokijuje populiarėja nauja paslauga, kuri yra orientuota moterims, kurias gali ,,aptarnauti“ vaikinai ir be tarpusavio draugystės. Troškimas pabūti ne vienai, užmegsti smagų pokalbį ar paverkti ant kito peties dabar yra įmanomas nusiperkant sau laikiną vaikiną vakarui. Moterys gali įsigyti jį pagal savo norus, reikalavimus ir pasirinkti bet kurią valandą.

Dabar tokiu paslaugų teikimu užsiima ir vyrai, kurie parduoda paprastos draugystės paslaugas, ne tik seksualinį patenkinimą. Išvyka pavakarieniauti, renginiai ar kelionės – moterys dabar gali tam užsisakyti vaikinus ir pasimėgauti vakaru be ilgalaikių santykių. Tai užpildo dalį moterų tuštumos gyvenime.

Japonijoje moterys vis labiau tampa finansiškai nepriklausomos nuo vyrų, ir turi galimybę spręsti ko jos nori, todėl dažnai atmeta santuokos idėją ir renkasi karjerą bei galimybę rinktis absoliučią laisvę. Vaikinų nuomos įstaigos Japonijoje teikia neįprastas paslaugas, pavyzdžiui kambario nuoma išsiverkimui arba paprastam pasišnekučiavimui, o vaikinai tai pat įeina į šiuos sąrašus ir kainą. Atrodo viskas taip paprasta, kaip užsisakyti picą.

Vaikinų amžius svyruoja nuo 20 iki 30 metų, o moterys, kurios samdosi juos, paprastai būna 30-50 metų amžiaus. Tai nebūtinai yra prostitucija. Dažnai nuomojamo vaikino pagal įstaigos taisykles negalima net bučiuoti. Tai daugiau draugijos palaikymas, rankų susikabinimas ar draugiškas apsikabinimas.

Nors taip praleidžiamas gražus laikas su kitu asmeniu, visgi į jį reikia investuoti finansiškai. Deja, ten nebus tikrosios romantikos ir jaudulio, kurį atneša tikri santykiai. Gal būt ne visos moterys nori turėti realius santykius su vyrais, ir kartais visai pakanka galimybės juos imituoti.

Taip pat skaitykite: Japonijos vyriausybė susirūpino „nekaltybę” nepraradusių piliečių pertekliumi

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: