Serialo "Game of Thrones" kadras

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Džordžas R.R Martinas pradėjęs rašyti septynių knygų sagą vadinamą „Ledo ir ugnies giesme“ padirbėjo iš peties. Siužeto ir pačios sagos šūkiu pasirinkęs frazę „All men’s must die” daugiau kaip dvidešimčiai metų atsidėjęs šios istorijos plėtotei jis nebegalėjo sustoti.

Epinis pasakojamas, kuriame vyrai ir moterys krenta kaip lapai nuo medžių rudenį, uždirbo autoriui milijonus dolerių ir suteikė begalę įspūdžių tiek knygų skaitytojams, tek serialo pagal kurias jis pastatytas „Sostų karų“ fanams.

Taigi Džordžo kūrybos įkvėptas vienas geriausių serialų pasaulyje (kai kas tvirtina, kad pats geriausiais), kabelinės televizijos HBO karūnos perlas „Sostų karai”  nuo pat pradžių pasižymėjo dideliu brutalumu ir besaikiu pagrindinių ir šalutinių veikėjų mirties skaičiumi. Septynios karališkos šeimos kovoja dėl valdžios skandindamos viena kitą kraujyje. O kur dar monstrai už ledo sienos.

“Man buvo 13 metų, kuomet skaičiau kaip Žiedo brolija keliauja į Mordorą. Ir jūs tik įsivaizduokite mano nuostabą, kuomet miršta Gendolfas! Tai tiesiog netilpo į jokius rėmus. Juk jis pagrindinis veikėjas, jis tiesiog negali žūti knygos viduryje. Žinoma, kad tai įtakojo mano tolesnę kūrybą. Todėl, kad kai žinai, jog bet kuris pasakojimo veikėjas gali mirti, tu išgyveni knygos įvykius žymiai stipriau.” –  Džordžas R. R. Martinas apie tai kodėl žudo mūsų mėgstamiausius herojus.

Mirčių skaičius išties įspūdingas. Pasibaigus 7 sezonui jau skaičiuojamos 150966 ir tai ne pabaiga. 8 finalinis sezonas priešakyje, o jeme kraujas tiesiog liesis laisvai.

Išvyskite tai savo akimis per 21 minutę.

Taip pat skaitykite: „Sostų karai” – kaip iš tiesų, šiame seriale, turėtų atrodyti veikėjai [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: