Kevinas ir Blake / Asmeninio archyvo nuotr.

Kai Kevinui Walsui buvo tik 13 metų, jis vasaros stovykloje susitiko su savo būsima žmona – Blake. Ji buvo gražiausia mergina, kokią jis tik kažkada buvo matęs. Nors ši žavinga istorija skamba meiliai, Kevinas smulkiai nupasakoja detales, kurios daro ją dar labiau neįtikėtiną.

Kevinas jautė, kad išsakyti savo istoriją bus tikrai verta. Pasak jo, susitikę stovykloje, vaikystės draugai palaikė ryšį iki vidurinės mokyklos, tačiau išaušo diena, kai ryšys nutrūko.

Nors jie daugiau nesikalbėjo, Walsas nepamiršo Bleik. ,,Aš prisiekiu,kad nebuvo nei dienos, kad nepagalvočiau apie ją.“ – prisipažįsta jis. “Net ir dabar aš negalėčiau atsakyti kodėl – galbūt kažkas iš jos vidaus visą laiką buvo šalia manęs“.

love-story-childhood-friends-kevin-walsh-2

Būdamas abiturientas Kevinas palūžo nuo visų ,,paskutiniųjų metų sumaišties“, ir parašęs atsisveikinimo raštelį žadėjo pasitraukti iš gyvenimo. Tačiau būtent tą lemtingąją akimirką jis sulaukė netikėto skambučio iš Blake.

A post shared by Blake Moore (@blakeyk) on

Draugai buvo jau metus laiko nesikalbėję. Ir štai, tarsi perkūnas iš giedro dangaus atsiranda ji, sakydama ,,Aš jaučiau, kad turi dabar tau paskambinti“. Trumpai išdėstęs savo mintis, ir pasikalbėjęs su ja Kevinas persigalvojo. ,,Ji mane iš to ištraukė“ – sakė vyras.

A post shared by By Chantal Pasag (@pasagraphy) on


Paveiktas netikėto pokalbio, Walsas pažadėjo paskambinti jai kitą dieną. Po šio įvykio jis pradėjo rašyti žodžius, su kuriais, praėjus 10-čiai metų jis pasipiršo jai.

A post shared by By Chantal Pasag (@pasagraphy) on

Dabar pora yra susituokusi, o tai įrodo, kad laimingos pabaigos egzistuoja ne tik pasakose.

A post shared by By Chantal Pasag (@pasagraphy) on

Taip pat skaitykite: Savo gyvenimą pavertusi spalvota pasaka, moteris stebina tūkstančius sekėjų [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: