Jan-Gemrich / Organizatorių archyvo nuotr.

2017 m. gegužės 11 – 12 dienomis Taline vyks didžiausias Baltijos šalyse profesionalių renginių forumas „Baltic for Events Forum“. Estijos sostinės kūrybos centras „Kultuurikatel“ po vienu stogu suburs 180 renginių organizatorių ir 40 pranešėjų iš visos Europos. Dvi dienas truksiančiame renginyje savo patirtimi dalysis renginių ir rinkodaros ekspertai iš „Tallink“, „Google“, „Swedbank“, „Jack Morton Worldwide“, SEB banko, „A Loud Minority“, „Act lighting design“, „Filmmaster events“, „Luxoft Holding“, „Woltti Group“ ir kitų įmonių.

Tarp išskirtinių renginio svečių šiais metais pasirodys „Google“ vartotojų marketingo vadovas Kanadoje  Jan Gemrich. „Labiau už viską noriu mokytis iš pažangių rinkų, kurios daugeliu aspektų labai panašios į Čekiją, iš kurios pats esu kilęs. „Baltic for events Forum“ – nuostabus žinių šalinis. Internete galime prisiskaityti įvairiausių straipsnių ar perskaityti galybę knygų, tačiau daugiausia išmokstame iš žmonių, kurie dalijasi savo pačių praktiniais patarimais“, – sako J. Gemrich.

Forumo svečiai turės galimybę sudalyvauti verslo kontaktų mugėje, užmegzti  tiesioginį kontaktą su savo tiksline auditorija, sužinoti naujausias tendencijas bei inovacijas renginių organizavimo industrijoje. Tarptautinis forumas apžvelgs daugelį probleminių klausimų, kylančių skinantis kelią į naujas rinkas ir bendradarbiaujant su partneriais bei klientais. Forumo dalyviai bus kviečiami į atviras diskusijas apie aktualiausius kūrybinius sprendimus ir naujoves renginių sferoje.

Konferencijos metu šalia garsiausių Europos renginių architektų savo pranešimus pristatys ir lietuviai – „ADK“ vadovas Giedrius Masalskis, „Convene“ vadovė Jolanta Beniulienė, Jogaila Morkūnas vadovaujantis įmonei „Pirmoji kava“, „Partizanas“ projektų direktorė Indrė Antanavičiūtė, SEB banko rinkodaros departamento direktorius Liudas Rimkus, „Catalyst Baltic“ direktorius Darius Lomsargis, „ELIT Events Baltic“ vadovas Kęstutis Ambrozaitis. Paulius Ambrazevičius taps vakarinės „Baltic for Events forum“ renginio dalies vedėju.

Daugiau informacijos http://www.balticforevents.com/

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: