Pigu.lt logistikos vadovas Gediminas Mickus / Organizatori7 archyvo nuotr.

Nuo šios savaitės prie didžiausios el. parduotuvės Baltijos šalyse „Pigu.lt“ vadovų kolektyvo prisijungė Gediminas Mickus – jis tapo logistikos vadovu. Prieš tai G. Mickus vadovavo „Omnivos“ logistikai Lietuvoje, dirbo „Amazon“ padalinyje Jungtinėje Karalystėje.

„Ankstesnė patirtis ir ypač darbas „Amazon“ išmokė, jog klientas yra svarbiausia verslo grandis, tobulybės ieškoti reikia net tada, kai atrodo, kad ji jau pasiekta ir – kas aktualu šiuolaikinei rinkai – verslo procesų automatizacija yra ne privalumas, o būtinybė. Šią patirtį atsinešiau į Lietuvą ir sieksiu ugdyti darbuotojus, kurie patys tobulintų logistikos procesus ir klientui pasiūlytų „Amazon“ lygio paslaugas“, – teigia G. Mickus.

26-erių metų Gediminas Mickus jau yra sukaupęs 7 m. logistikos darbo patirtį. Be darbo tarptautinėje elektroninės komercijos bendrovėje „Amazon“ ir siuntų paslaugas teikiančioje įmonėje „Omniva“, jis taip pat dirbo siuntų pristatymo kompanijoje „City Link“, pagal plotą viename didžiausių logistikos centrų Europoje „Deutsche Post DHL Debenhams“.

„Nuolat siekiame augti ir tobulėti, todėl komandą papildome veržliais ir ambicingais nariais, kurie galėtų prisidėti prie mūsų ištikimų klientų rato Baltijos šalyse auginimo. Tikime, kad Gedimino prisijungimas prie vadovų komandos leis mums įdiegti geriausią sandėlio procesų valdymo patirtį, kurią jis sukaupė ne tik „Amazon“, bet ir kitose logistikos bendrovėse. Operatyviai ir be klaidų veikiantis sandėlis garantuoja laimingą klientą, kuris prekę gauna laiku ir tokią, kokios tikėjosi. To mes ir siekiame – patenkinto kliento, kuris nori sugrįžti“, – sako „Pigu.lt“ direktorius Dainius Liulys.

Šiuo metu įmonėje dirba 358 darbuotojai. Per pastaruosius metus komanda išaugo beveik 100 darbuotojų.

„Pigu“ grupė, kuriai priklauso internetinės parduotuvės „Pigu.lt“ Lietuvoje, „220.lv“ Latvijoje ir „Kaup24.ee“ Estijoje, yra didžiausias e-prekybos rinkos dalyvis Baltijos šalyse. Nuo 2015 m. „Pigu“ grupę valdo viena didžiausių Centrinės ir Rytų Europos privataus kapitalo investicijų bendrovė MCI. 2017 m. įmonės apyvarta siekė 85 mln. eurų. Planuojama 2018 m. apyvarta sieks 100 mln. Eur. Įmonė trejus metus iš eilės patenka į „Deloitte“ reitingo „Didžiojo penketo“ (angl. „BIG 5“) kategoriją,  kurioje reitinguojamos sparčiausiai augančios regiono technologijų įmonės. Tai pirmoji ir kol kas vienintelė Lietuvos įmonė, patekusi tarp sparčiausiai augančių penkių didžiausių Vidurio Europos technologijų įmonių trejus metus iš eilės.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: