Organizatorių archyvo nuotr.

„Hesburger“, didžiausias greitojo maisto restoranų tinklas Baltijos šalyse ir Suomijoje, tęsdamas tarptautinę tinklo plėtrą, Baltarusijoje atidarė pirmąjį savo restoraną. Į naująjį restoraną Minske bendrovė investavo 300 tūkst. eurų ir šiais metais šiame mieste planuoja atidaryti dar keletą restoranų.

Baltarusija – jau devintoji rinka „Hesburger“ veiklos žemėlapyje. Naujasis restoranas Minske duris atvėrė prekybos centre „Almi“, jame sukurtos 25 naujos darbo vietos.

„Baltarusijos gyventojai neretai keliauja į Baltijos šalis ir jau yra gerai susipažinę su „Hesburger“ siūlomais produktais. Tad žingsnis į šią rinką buvo logiškas ir jį įgyvendinome kartu su franšizę įsigijusiais verslo partneriais“, – sakė „Hesburger” tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Šioje šalyje bus siūlomi patiekalai iš įprastinio bendrovės valgiaraščio. Iš Suomijos bus importuojami vieni svarbiausių ingredientų, nulemiančių išskirtinį patiekalų skonį – padažai ir majonezas, kurie yra gaminami „Hesburger“ gamykloje Karinos mieste.

Hesburger

Šiuo metu daugiau kaip 440 „Hesburger“ restoranų veikia jau 9-iose šalyse: 269 restoranai dirba Suomijoje, 42 – Estijoje, 45 – Latvijoje, 46 – Lietuvoje, 33 – Rusijoje, 3 – Ukrainoje, 3 – Vokietijoje, po vieną – Bulgarijoje ir Baltarusijoje.

Hesburger 0

Apie „Hesburger”

„Hesburger” – Suomijoje įsikūrusi šeimos bendrovė, kurios istorija prasidėjo prieš 50 metų. Restoranų tinklas buvo įkurtas 1966 m., kai Naantali miestelyje buvo atidarytas grilio kioskas. Pirmasis „Hesburger“ restoranas duris atvėrė 1980 m. Turku mieste ir pamažu užkariavo vietinę rinką bei aplinkinius regionus. Iš viso 443 „Hesburger“ restoranuose dirba daugiau kaip 6700 darbuotojų. Lietuvoje bendrovė veikia nuo 2007 m., šiuo metu 46-uose restoranuose dirba daugiau kaip 400 žmonių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: