Alanas Dzeranovas / Kaunas.lt archyvo nuotr.

Į Kauną sugrįžęs projektas „Judėk sveikai“ kviečia kauniečius į nemokamas treniruotes ir mankštas, vykstančias pirmadieniais (Kauno sporto halėje), trečiadieniais ir penktadieniais (LSU Lengvosios atletikos manieže). Pokalbis su projekto „Judėk sveikai“ treneriu Alanu Dzeranovu – apie pirmadieniais vykstančias nemokamas „MyHero“ treniruotes ir sveiką gyvenseną.

Kodėl kauniečiai turėtų dalyvauti nemokamose projekto „Judėk sveikai“ treniruotėse?

Šiomis treniruotėmis mes siekiame, kad kauniečiai pradėtų teigiamus pokyčius savo gyvenime – pradėtų sportuoti, pradėtų rūpintis savimi, pradėtų eiti link savo svajonės ir prisidėtų prie mūsų „MyHero“ treniruočių, kurios skatina tapti aktyvias ir būti sveikais.

Ar norint dalyvauti treniruotėse reikalingas atitinkamas fizinis pasirengimas?

Kiekvienas žmogus, dalyvaujantis treniruotėje, gali pilnai prisitaikyti prie daromų pratimų. Jeigu tai yra aukšto meistriškumo sportininkas, kuris nori pagerinti savo ištvermę, staigumą, greitį, jis pratimus atlieka maksimalia jėga. Žmonėms, kurie nori priprasti prie treniruočių krūvio po truputėlį, skirta lengvesnių treniruočių versija.

Ką į pirmadieniais vykstančias nemokamas „MyHero“ treniruotes kauniečiai turi atsinešti?

Treniruotės metu reikia jogos kilimėlio, vandens ir geros nuotaikos. Mes nenaudojame jokios įrangos, jokių specifinių priemonių, kurios būtų reikalingos treniruotei. Mes nenaudojame jokių papildomų priemonių, tik savo kūno svorį. Jogos kilimėlis yra reikalingas tam, kad atsigulus būtų galima padaryti vieną ar kitą pratimą pilvo presui. Į treniruotę būtina atsinešti vandens, nes jis yra reikalingas ne tik prieš treniruotę, bet ir treniruotės metu.

Daugiau informacijos apie projektą „Judėk sveikai“ – https://www.facebook.com/judeksveikai

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: