Kaunas.lt archyvo nuotr.

Didžiulio populiarumo sulaukęs projektas „Judėk sveikai“ vėl kviečia kauniečius laisvalaikį leisti aktyviai ir sveikai. Jau kitą savaitę prasideda nemokamos treniruotės ir mankštos, kurias ves profesionalūs treneriai. Projekto „Judėk sveikai“ startas – artėjantį pirmadienį, 18.30 val., Kauno sporto halėje.

Projekto „Judėk sveikai“ treniruotės šaltuoju metų laiku vyks Kauno sporto halėje ir Lietuvos sveikatos mokslų (LSU) universiteto Lengvosios atletikos manieže. Nuo kitų metų balandžio pradžios treniruotės ir mankštos persikels į lauką ir vyks S. Dariaus ir S. Girėno stadione, LSU apšilimo aikštelėje, Šilainiuose esančiame J. Basanavičiaus gimnazijos stadione, Panemunės paplūdimyje bei kitose miesto vietose.

Bėgimo treniruotes ves Inga Juodeškienė, 5000 m bėgimo Lietuvos rekordininkė, ir Remigijus Kančys, pajėgiausias šalies maratonininkas. Grupinėse treniruotėse sportuojančiais kauniečiais rūpinsis „MyHero“ treneriai.

„Nors lauke dar šaltukas nespaudžia, tačiau jau gerą mėnesį sulaukiame žmonių užklausų, ar bus tęsiamas projektas ir kada jis startuos. Tai rodo kauniečių norą neužsisėdėti namuose ir savo laisvalaikį leisti aktyviai ir sveikai. Augantis kauniečių įsitraukimas į šį projektą skatina auginti patį projektą ir plėsti jo organizatorių ratą, todėl šiemet kauniečiai galės užsiimti ne tik bėgimu, tačiau ir masinėmis treniruotėmis bei mankštomis“, – teigė Kauno miesto tarybos Sporto, turizmo ir laisvalaikio komiteto narys Andrius Palionis.

„Jeigu miestiečių susidomėjimas ir įsitraukimas augs ir toliau, šiltuoju metų periodu siūlysime miestiečiams įvairesnių sportinių užsiėmimų. Neabejoju šio projekto nauda ir ateitimi. Tikrai jis plėsis ir tobulės atnešdamas milžinišką naudą visuomenei“, – tvirtino Kauno miesto tarybos Sporto, turizmo ir laisvalaikio komiteto pirmininkas Gediminas Vasiliauskas.

„Sportuoti kviečiame visus – nuo vaikų iki senjorų. Jau prasidėjus projektui, planuojame pasiūlyti viešas mankštas šeimoms ir senjorams. Beje, viešos nemokamos bėgimo treniruotės tai bus puiki galimybė kauniečiams pasiruošti pavasario ir rudens „Ąžuolyno bėgimų“ startams“, – pabrėžė S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro vadovas Giedrius Bielskus.

Projekto „Judėk sveikai“ atidarymas ir pirmoji „MyHero“ bei bėgimo treniruotė vyks artėjantį pirmadienį, lapkričio 2 d., 18.30 val., Kauno sporto halėje (po pristatymo halėje bėgikai persikels į S. Dariaus ir S. Girėno stadioną).

Trečiadienį, lapkričio 4d., 19.30 val., bėgimo treniruotė vyks LSU Lengvosios atletikos manieže. Šaltuoju metų laikotarpiu „MyHero“ treniruotės halėje vyks kiekvieną pirmadienį, nuo 18.30 val. Trečiadieniais nuo 19.30 val. ir penktadieniais nuo 18.00 val. LSU Lengvosios atletikos manieže vyks bėgimo treniruotės.

Projektą „Judėk sveikai“ pristato Kauno miesto savivaldybė ir S. Dariaus ir S. Girėno sporto centras. Projekto partneris – LSU.

Daugiau informacijos – https://www.facebook.com/events/891103907647654/

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: