Organizatorių archyvo nuotr.

Nemanykite, kad tai yra eilinis straipsnis, kuriame griežtai nurodyta, ką jūs turėtumėte dėvėti ir ko ne. Tikime, kad kiekviena iš jūsų turėtumėte dėvėti tai, ką norite! Tačiau jei jaučiatės patekusi į stiliaus rutinos spąstus, neseniai priaugote svorio arba nežinote, kaip rengtis pagal savo kūno formas, siūlome keletą naudingų patarimų apvalesnių kūno formų moterims, kurie padės puikiai atrodyti ir gerai jaustis.

Mylėkite savo kūną

Turbūt didžioji dauguma moterų kada nors bandė vienaip ar kitaip atsikratyti nepageidaujamų kilogramų, kad atitiktų visuomenės nustatytus grožio standartus, tačiau būtina suprasti, kad kiekvienas kūnas yra skirtingas, ir tai yra puiku! Priimdamos savo kūno formas tokias, kokios jos yra, įgausite daugiau pasitikėjimo savimi ir lengviau sukursite savo individualų įvaizdį.

Nieko keista, kad kiekvienam iš mūsų, kad ir kokios būtų mūsų kūno linijos ir apimtys, kartkartėm išaušta tokia prasta diena, kai vargiai randame, kuo apsirengti ir esame nepatenkinti savimi. Vis dėlto, priimant savo kūną su visais jo trūkumais ir privalumais, lengviau apsispręsti dėl stiliaus ir apsirengti taip, kad pagerėtų nuotaika ir sustiprėtų pasitenkinimas bei pasitikėjimas savimi.

Žinokite savo figūros tipą

Kalbant apie madą ir stilių, nėra jokių griežtų taisyklių, tačiau, jei kyla abejonių, galima remtis moksliniu pagrindu, kuris paaiškina, kodėl tam tikros formos drabužiai tinka skirtingiems figūros tipams. Pavyzdžiui, imperatoriškų linijų suknelės nuostabiai atrodo kriaušės formos moterims su plonu liemeniu ir platesnėmis šlaunimis, tačiau obuolio formos figūros tipui imperatoriškų linijų reikėtų vengti, nes liemens apimtis gali atrodyti dar didesnė.

Žinokite savo išmatavimus

Kartais, apsiperkant internetu, būna sunku pasirinkti tinkamą drabužių dydį. Todėl labai naudinga žinoti savo išmatavimus, nes tuomet rinksitės būtent iš tų drabužių, kurie atitiks jūsų kūno linijas, o tai reiškia, kad tai padės išvengti drabužių grąžinimo.

Investuokite į gerą apatinį trikotažą

Tai universalus stiliaus patarimas. Geras apatinis trikotažas ir figūrą formuojantys drabužiai yra absoliuti būtinybė, kai yra reikalingi didelių dydžių drabužiai moterims. Todėl labai svarbu įsigyti tinkamą liemenėlę ir kūno formas formuojančių drabužių, kad gerai atrodytumėte ir labiau pasitikėtumėte savimi.

Tinkamos liemenėlės ir formuojantys drabužiai yra investicija. Todėl nebijokite išleisti kiek daugiau šioms aprangos detalėms. Kuo aukštesnė aprangos kokybė, tuo geriau atrodysite. Dar vienas naudingas patarimas – po permatomais ar šviesių spalvų drabužiais reikėtų dėvėti odos spalvos liemenėlę, kad jos nesimatytų.

Pažinkite naudojamus audinius

Poliesterio liemenėlė, kuri sukelia statinius krūvius, tikrai neprilygs liemenėlei iš medvilnės ir elastino – elastingos, natūralios ir gerai priglundančios medžiagos. Žinant audinio sudėtį, galima sėkmingiau apsipirkti tiek internetu, tiek fizinėje parduotuvėje.

Investuokite į kokybiškus bazinius drabužius

Kaip ir kokybiški apatiniai drabužiai, keletas patikimų bazinių drabužių padės jums išgyventi geriausius ir blogiausius laikus. Investicijos į kokybiškus pagrindinius drabužius puikiai tinka minimalistiniam stiliui arba tais atvejais, kai tiesiog negalite sau leisti pernelyg apsikrauti įvairiais drabužiais.

Savo naudai pasitelkite spalvas

Drabužių, kuriuos dėvite, spalvos atspindi mūsų nuotaiką! O kadangi stilius ir drabužiai yra saviraiškos dalis, pagalvokite, ką norite atskleisti savo apranga. Ar prisimenate spalvų ratą? Tai spalvų deriniai, kurie geriausiai tinka ir formuojant savo stilių.

Nepamirškite drabužių koregavimo

Niekada nenuvertinkite gero siuvimo svarbos. Kai kurių didelių dydžių drabužių problema yra ta, kad jiems dažnai stinga formos, tačiau už nedidelę kainą įsigytus ir jums patinkančius drabužius galima pakoreguoti, kreipiantis į patyrusį siuvėją. Tokiu būdu pakoregavus turimas suknutes ar švarkelius pagal figūrą, galima paįvairinti savo garderobą neperkant pernelyg daug naujų aprangos detalių.

Strategiškai apgalvokite aksesuarus

Gerų aksesuarų galia nėra ko abejoti. Nesvarbu, ar tai būtų ryškus diržas, vėrinys, ar dideli auskarai – jais galite pagyvinti paprastus marškinėlius ir džinsus, kad sukurtumėte nuostabų efektą. Pavyzdžiui, jei prie gatvės drabužių derinsite aukštos klasės rankines ar batus – akimirksniu tapsite elegantiška ir stilinga!

Užsakymo Nr. KMC2200084

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: