(c) Zalgiris.lt archyvo nuotr.

Šįkart laidos vedėjas Karolis Tiškevičius laukia Jūsų minčių apie artėjantį Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Didžiosios taurės turnyro finalo ketvertą.

Šią savaitę, penktadienį ir šeštadienį, Vilniaus „Siemens“ arenoje dėl LKF čempionų žiedų kausis keturios Lietuvos komandos – tradiciniai lemiamų kovų dalyviai: Kauno „Žalgiris“, Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Šiaulių „Šiauliai“ bei netikėtai finalinį etapą pasiekęs Kėdainių „Nevėžis“.

Penktadienį pirmajame pusfinalyje Kauno „Žalgiris“ susigrums su „Šiauliais“, antrajame – šeimininkus, Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkus, egzaminuos Kėdainių „Nevėžis“.

Kurios pusfinalio rungtynės bus atkaklesnės? Kas susigrums finale, o kam teliks kautis dėl trečiosios pozicijos turnyre? Ar pavyks silpnesnėmis vadinamoms komandos įkąsti favoritėms? O galbūt ir šiemet krepšinio gerbėjų laukia tradicinis finalas tarp „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“?

Jau dabar visus kviečiame prognozuoti LKF Didžiosios taurės turnyro finalo ketverto baigtį ir galutinį komandų išsidėstymą bei dalyvauti dienos apklausoje, taip pat esančioje oficialioje „Žalgirio“ interneto svetainėje www.zalgiris.lt.

Šiandien nuo 17.00 val. ir vėl nepamirškite įsijungti „Žalgirio radijo“ (102,9 FM Kaune arba www.tau.lt bei „FM99“ Alytuje) ir dalyvauti aktualioje savaitės diskusijoje!

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Finalo ketverto tvarkaraštis:

Vasario 19 d.
Pusfinaliai
17.30 val. Kauno „Žalgiris“ – „Šiauliai“
20.00 val. Vilniaus „Lietuvos rytas“ – Kėdainių „Nevėžis“

Vasario 20 d.
16.00 val. Rungtynės dėl 3-iosios vietos
18.30 val. Finalas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: