(c) zalgiris.lt archyvo nuotr.

Šį ketvirtadienį, gruodžio 10 d., jau dvyliktąjį kartą per septynerius metus Kauno „Žalgirio“ komanda bandys įveikti Italijos čempionės Sienos komandos tvirtumą. Iki šiol tai pavyko padaryti tik tris kartus, todėl šįkart Kauno sporto halėje žalgiriečiams bus itin svarbus aistruolių palaikymas.

Ta proga Kauno „Žalgiris“ komandos gerbėjams siūlo šūsnį įvairių nuolaidų.

Didžiausia jų gali naudotis 2009/2010 m. sezono „Žalgirio“ abonementų savininkai ir Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai. Iki ketvirtadienio 18 val. apsilankę „Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje ar bet kurioje bilietai.lt kasoje ir pateikę abonemento kortelę ar Klubo nario pažymėjimą bilietus į dvikovą su „Montepaschi“ jie galės įsigyti bene perpus pigiau – dviems bilietams bus taikoma net 40 % nuolaida. Bilietai į Eurolygos mačą gali tapti puikia dovana Jūsų artimiesiems!

Krepšinio mėgėjai gali sulaukti dovanų ir apsilankę „Kauno Akropolyje“ bei „McDonald‘s“ restorane Kaune. Užlipę ant „Akropolio ledo“ čiuožyklos visi aktyvaus sporto gerbėjai gaus 10 Lt nuolaidų kuponą, kurį galės panaudoti pirkdami bilietus „Žalgirio“ kasoje Kauno sporto halėje. Tokį patį kuponą „Kauno Akropolio“ lankytojai gali gauti apsipirkę už daugiau nei 100 litų visose pramogų ir prekybos sostinės parduotuvėse (išskyrus maisto prekių). Kuponai bus dalinami ir „McDonald‘s“ restorano Kaune svečiams.

Rungtynių su „Montepaschi“ dieną pastebimų nuolaidų sulauks moksleiviai, studentai ir pensininkai. Gruodžio 10-ąją bilietus į Eurolygos dvikovą jie galės įsigyti su 30 proc. nuolaida.

Žalgiriečių mūšis su Sienos komanda bus paskutinis „Žalgirio“ mačas šiais metais Kauno sporto halėje. Įkvėpkime komandą naujoms kovoms!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: