Organizatorių archyvo nuotr.

Prekyboje kiekvienas gali pamatyti daugybę prekių, kuriomis žmonės dažnai domisi, tačiau išgirdus žodį ar pamačius tinklo parduotuvės pavadinimą, kyla daug asociacijų, nes yra ne vienas tinklo parduotuvių tipas. Kadangi yra tiek daug grandinių tipų ir jos atlieka skirtingas funkcijas, svarbu jas išsiaiškinti.

Konvejerių grandinės ir jų tipai. Kur jas galima panaudoti?

Konvejerių grandinės skirstomos į FV, FVT, FVC, FVCT, FVR, M, MT, MC, MCT, MR, A tipus. Konvejerio grandinės skirtos dideliems kroviniams, gali atlaikyti dideles apkrovas, veikia patikimai. ŘETĚZY VAMBERK konvejerių grandinės naudojamos medienos apdirbimo, šiluminės energijos, atliekų perdirbimo ir kitose pramonės šakose. Šios grandinės taip pat naudojamos konvejerinėse sistemose.

ŘETĚZY VAMBERK konvejerio grandinių pirštų kišenės yra grūdintos, o pirštų galiukai ovalūs, kad grandinė nesisuktų, o tai rodo, kad šių grandinių naudojimas yra labai profesionalus. Grandinės paviršiaus kietumas yra toks pat kaip vidinio kietiklio, siekiant pagerinti grandinės atsparumą nuovargiui, plokštė kalibruojama taip, kad grandinė veiktų patikimai ir sklandžiai.

Rexnord Engineered Chains privalumai, su kuriais mes sutinkame: geresnis grandinės terminis apdorojimas, aukštos kokybės plokščių skylių technologija, W serijos grandinės rankovės suvirintos, pirštai grūdinti, American Standard Engineered plokščių skylės yra ovalios, kad pirštai nesisuktų. Šios plokštės yra apdorojamos šratiniu srove, siekiant sustiprinti metalinius paviršius.

Kur naudojamos pavaros grandinės? Kokie šių grandinių patobulinimai buvo padaryti?

Rexnord RexPro pavaros grandinė yra naujas efektyvumo lygis. Naujasis RexPro standartas yra tolesnių Rexnord tyrimų ir plėtros rezultatas, užtikrinantis naujoves ir puikų našumą. Ankstesnių pavaros grandinių patobulinimai, aukštos kokybės plieno parinkimas, optimizuoti gamybos metodai ir RexPro tepalai daro pavaros grandines efektyvesnes ir geresnes, todėl rekomenduojama jas išbandyti ir naudoti, kad jos veiktų greičiau. RexPro tepalas (+50°C temperatūroje) yra integruotas su pavaros grandinės ritinėliais ir įvorėmis ir turi NFC H2 sertifikatą, skirtas naudoti patalpose.

Kur naudojamos dantytos grandinės ir kokia jų nauda?

Grandinių pasirinkimas yra didžiulis, tačiau visada geriausia apsvarstyti, ką grandinė gali padaryti ir kaip ji veikia. Dantytų grandinių privalumai: ilgesnis grandinės tarnavimo laikas, itin platus pasirinkimas, o pasirinkus tokio tipo grandines kaina tikrai bus kur kas mažesnė. Taikymo sritys: medienos ir medienos apdirbimo pramonė, popieriaus pramonė, kasybos pramonė, plieno pramonė, maisto pramonė, žemės ūkis, dėl plataus pritaikymo gali būti naudojamas daugelyje sričių. Šios grandinės naudojamos ir pasirenkamos pirmiausia dėl jų kainos ir ilgaamžiškumo.

Ramsey dantytos grandinės tyliai, efektyviai perduoda galią ir sumažina vibraciją, kai greitis ir apkrova viršija kitų diržų ir grandinių galimybes. Ramsey siūlo platų pjūklinių triukšmo grandinių asortimentą, kad atitiktų skirtingus reikalavimus ir biudžetą. Beveik visos Ramsey Zigzag grandinės gaminamos naudojant dvigubo ritinėlio technologiją, kuri yra technologiškai pažangi ir mėgstama visų klientų. Danties formos nutildymo grandinės savybės yra padidintas atsparumas, didelis našumas ir didelis efektyvumas, todėl kiekvienas turėtų pasirinkti tokią didelio efektyvumo grandinę, kad pagreitintų darbą.

Jeigu jus domina kokybiškos grandinės, „Dukranos grupė“ turi daugybę pasirinkimų. Čia dukranosgrupe.lt rasite puikias kainas ir aukščiausią kokybę, todėl užsukite ir išsirinkite savo mėgstamą grandinę, kuri bus kokybiška ir tinkama naudoti tikrai ne kelerius metus. Nepraleiskite progos atsinaujinti ir įsigyti kokybiškų grandinių.

Užsakymo Nr. KMC220017

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: