© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Ar prisimenate laikus, kai, atlikėjams dainuojant scenoje, įspūdį kurdavo įvairias spalvas skleidžiantys prožektoriai? Peržvelgiant kokį seną koncertą gali pasirodyti, kad scenoje tuštoka, o apšvietimas – archajiškas. Laikai keičiasi…

Ar kada pagalvojote, kad mes gyvename tarp ekranų? Telefonai, televizoriai, kompiuteriai… Informacija ir pramogos – ekranuose. Esama didėjimo tendencijos, tai ypač matyti telefonų rinkoje. Tačiau jau ne pirmus metus pastebimas siekis dar labiau realizuoti vaizdus, padaryti dar įspūdingesnius ir realistiškesnius. Modernūs LED ekranai – būtent tokia galimybė.

Galimybės – labai plačios

LED ekranų nuoma tampa pasirinkimu Nr. 1 įvairiausiais atvejais. Kodėl? Pirmiausia dėl didelio ryškumo. Nepriklausomai nuo to, kur vyks renginys (patalpoje ar lauke), vaizdas bus geras. Net saulėtą dieną nekils problemų dėl jo kokybės.

LED ekranai gaminami taip, kad būtų kuo patikimesni. Tai itin aktualu, kai reikia naudoti lauke. Jei tektų baimintis, kad pradėjus lyti ekranas suges, tai būtų rimtas trukdis. O oro juk nenuspėsi. Įranga turi būti tinkam ne tik tuomet, kai dangus giedras, be jokio debesėlio. Ji turi būti praktiška, pritaikoma įvairioms reikmėms.

Taip pat reikia paminėti, kad naudojantis šiais ekranais galima sukurti tokį vaizdą, kuris tarsi išlipa iš ekrano rėmų. Atsiranda galimybė „žaisti“ su formomis, kartu „pasikinkant“ ir naujų vaizdinio scenos apipavidalinimo perspektyvų. Kiekvienas naujas koncertas ar konferencija gali nestokoti originalumo. Kiekvienas naujas videoprojektas gali prikaustyti dėmesį ir būti įsimintinas. Pasirinkus vieną ar suderinus kelis ekranus įmanoma sukurti užburiančią sceninę atmosferą.

Platus videoįrangos pasirinkimas

Plačios ne tik naudojimo galimybės, bet ir technikos pasirinkimas. Kai ekranų modelių ne vienas, gali būti keblu nuspręsti, kas labiausiai tiktų. Visgi nupasakojus situaciją, kokiam renginiui, kokioje erdvėje ir kokiems vaizdams rodyti įranga reikalinga, gaunamas geras pasiūlymas ir sukertama rankomis.

LED ekranų nuomos ir kitais klausimais dėl renginių galite kreiptis į https://www.videoprojektai.lt/. Modernūs, aukštos rezoliucijos, parenkami pagal kliento poreikius. Čia taip pat nesvetimas ir renginių prodiusavimas, tad viskas, kaip sakoma, vienoje vietoje – patogiai ir profesionaliai. Šioje srityje dirbantys žmonės patars, parekomenduos tinkamiausią variantą.

Užsakymo Nr. KMC190075

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: