(c) kaunozinios.lt archyvo nuotr.

Šiandien Centriniame Kauno turguje duris atveria antroji išskirtinių itališkų maisto produktų krautuvėlė „Buon Giorno“.

Jos savininkai, Greta ir Egidijus Trumpos sako, kad susidomėjimas ypač kokybiškais tradiciniais itališkais maisto produktais ir gėrimais auga labai sparčiai.

„Italai turi senas maisto ruošimo ir vartojimo tradicijas, todėl labai daug dėmesio skiria kokybiškų produktų gamybai. Tad nenuostabu, kad žmonės, kuriems svarbu geras skonis ir puiki savijauta, renkasi būtent itališką maistą“, – teigia krautuvėlės savininkai, itališkus produktus Lietuvos restoranams tiekiantys jau šešerius metus.

Susidomėjimą jų siūloma produkcija gerai iliustruoja ir tai, kad vos prieš keletą mėnesių Kauno centre atidaryta pirmoji krautuvėlė „Buon Giorno“ jau turi gausų nuolatinių klientų būrį, nors informacija apie ją sklido vieninteliu būdu – iš lūpų į lūpas.

Toks pasisekimas paskatino parduotuvės savininkus Kauno Centriniame turguje atidaryti antrąją krautuvėlę.

„Tai vienintelis turgus Kaune, atitinkantis pirkėjo poreikius. Tvarkingas, erdvus, patogus atvykstantiems automobiliu turgus traukte traukia lankytojus ir yra tinkama vieta itališko maisto kultūrai populiarinti“, – savo pasirinkimą aiškina parduotuvės savininkai.

Greta ir Egidijus Trumpos žada ir čia puoselėti juos išgarsinusią tradiciją – su kiekvienu pirkėju pasisveikinti itališkai – buon giorno. Ir, žinoma, pasiūlyti ypatingų produktų, kurių būtų sunku rasti kitur: nuo tradicinio itališko Parmos kumpio ar avies pieno sūrio, iki saulėje džiovintų pomidorų ar vynuogių degtinės bei citrinų žievelių likerio.

Apie „Centrinį Kauno turgų“. Naujajame turguje pirkėjai gali įsigyti įvairių maisto prekių. Prekyvietėje yra įrengtos vietos tik lietuviškoms prekėms, kurias pristato Lietuvos ūkiai. Naujasis turgus veikia prekybos miestelio URMAS Rytinės galerijos pabaigoje ir užima 7000 kv. m. Prekyvietė atitinka visus sanitarijos, higienos ir kitus turgums keliamus reikalavimus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: